Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2011 МВ з виробничої практики ЕА.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
499.71 Кб
Скачать

Розділ 8. Охорона праці

У цьому розділі необхідно навести відомості щодо того, хто опікується охороною праці у господарстві; хто і які розробляє плани заходів щодо покращення умов праці та попередження травматизму та забезпечує їх виконання, перевіряє технічний стан машин, обладнання, електричних машин, будівель, споруд, стан доріг, що знаходять в користуванні господарства; які види інструктажу з охорони праці проводять у господарстві та з якою метою.

Висновки та пропозиції

У цьому розділі подається стисле викладення результатів дослідження із зазначенням основних висновків аналізу та визначених резервів, а також наводиться комплекс заходів, спрямованих на поліпшення існуючого стану господарства (підприємства).

Список використаних джерел

Джерела можна розміщувати або у порядку появи посилань у тексті, або в алфавітному порядку прізвищ перших авторів чи заголовків.

Додатки

У додатках наводять ксерокопії первинних документів, які використано при складанні звіту з виробничої практики.

Кожний додаток починається з нової сторінки. Додаток повинен мати заголовок, надрукований угорі малими літерами з першої великої симетрично відносно тексту сторінки. Посередині рядка над заголовком малими літерами з першої великої розміщується слово “Додаток” і велика літера, що позначає додаток. Додатки позначаються послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Є, І, Ї, Й, О, Ч, Ь. Один додаток позначається як додаток А.

Інформаційна база для підготовки звіту з виробничої практики

Для написання звіту використовуються наступні документи:

  1. Форма №1 Баланс

  2. Форма №2 Звіт про фінансові результати

  3. Форма №5 Основні засоби

  4. Форма №10 Механізація

  5. Форма №24 Звіт про стан тваринництва

  6. Форма №29-сг Звіт про збір урожаю сільськогосподарських культур

  7. Форма № 50-сг Основні економічні показники роботи сільгосппідприємств

  8. Форма № 188 Зведений план розвитку агропромислового комплексу та ін.

Оцінювання виробничої практики

Виробнича практика завершується складанням звіту.

До звіту прикладається щоденник проходження практики, де обов’язково має бути представлена характеристика студента – практиканта з оцінкою його роботи.

Характеристика студента – практиканта відображає терміни перебування студента на виробничій практиці у господарстві (на підприємстві); ставлення до роботи; обсяги та повноту виконання календарного плану роботи, зокрема програми виробничої практики в цілому; теоретичну підготовку студента з курсу “Економічний аналіз” та вміння використовувати набуті знання в процесі виконання завдань програми практики; вміння критично оцінювати матеріали бухгалтерського, оперативного, статистичного обліку та звітності; науково обґрунтовувати отримані результати, висновки; особливі риси характеру, проявлені студентом під час виробничої практики; трудову дисципліну на практиці.

Звіт з практики оцінюється (ставиться оцінка “відмінно”, “добре”, “задовільно”, “незадовільно”) та підписується керівником практики від підприємства, завіряється печаткою господарства. Аналогічно підписується і завіряється характеристика студента – практиканта.

Письмовий звіт разом з іншими документами (щоденник, календарний план, характеристика студента практиканта) подається на рецензування керівнику практики від навчального закладу впродовж 10 днів після закінчення практики.

Комісія приймає звіт у студентів у вищому навчальному закладі протягом 10 днів після завершення терміну практики. Звіт з практики захищається студентом (з диференційованою оцінкою) в комісії, призначеною завідуючим кафедрою. До складу комісії входять керівники практики від ВНЗ, викладачі кафедри, які викладали практикантам спеціальні дисципліни.

На оцінку з виробничої практики з економічного аналізу впливає, також, і своєчасність (в обумовлені терміни) представлення звіту з виробничої практики. Звіт про практику оцінюється по чотирьох бальній системі. Оцінка за практику вноситься в заліково–екзаменаційну відомість і в залікову книжку студента за підписами членів комісії.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]