Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1757.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
163.33 Кб
Скачать
  1. Титульний аркуш виготовляється друкарським способом і оформляється відповідно до додатка Б.

  2. Завдання до виконання курсової роботи (додаток В).

  3. Зміст подають на початку курсової роботи. Він містить найменування та номери початкових сторінок усіх розділів, підрозділів та пунктів (вступу, висновків до теоретичної частини, практичної частини, списку використаної літератури, додатків) (додаток Г). Зміст має бути оформлений як розгорнутий план усієї курсової роботи.

  4. Затверджений керівником план роботи.

  5. Вступ.

  6. Основний текст роботи (теоретична частина).

  7. Висновки до теоретичної частини.

  8. Практична частина курсової роботи.

  9. Висновки до практичної частини.

  10. Список використаних джерел.

  11. Додатки.

Вступ є дуже важливим розділом, у якому обґрунтовується актуальність теми, розкривається її значення, новизна, цілі й завдання, подається огляд ступенів розроблення проблеми без чіткої регламентації їх позицій у тексті, визначається об’єкт дослідження, обґрунтовуються методи і прийоми дослідження.

Поняття „актуальність” уміщує корисність і доцільність розроблення теми для сучасної науки. Твердження про потребу конкретного дослідження внаслідок невивченості якогось питання чи різноманітності поглядів на нього не є переконливим. Тому, обґрунтовуючи актуальність роботи, важливо зазначити, що проблема цікавить багатьох економістів, але в ній містяться й ще не досліджені питання. Актуальність дослідження може зумовлюватись і поширеністю якогось явища, його типовістю та важливістю для певної галузі науки.

Мета роботи має формулюватися максимально лаконічно, але повно.

Формулювання завдань курсової роботи можуть бути подані з нумерацією або без неї, але бажано кожне положення подавати з абзацу.

Вступна частина не має назви і не повинна перевищувати 2-3 сторінок.

Основна частина передбачає безпосередній виклад теми курсової роботи, глибоко і всебічно розкриваючи її основні положення.

Вона складається із 3-ох розділів:

  1. огляд літератури за темою;

  2. узагальнення теоретичної та аналітичної інформації;

  3. розроблення основних напрямів (пропозицій) удосконалення банківської діяльності.

На основі вивчення реального стану справ з окремих питань банківської діяльності, студент розробляє конкретні пропозиції щодо поліпшення та вдосконалення існуючої практики функціонування банківської системи, нормативно-правових актів, методичних рекомендацій.

Пропозиції повинні бути конкретними, реальними і пов’язаними з теоретичними положеннями роботи, розглянутими в 1-ому розділі.

Практична частина роботи передбачає проведення порівняльного аналізу діяльності двох комерційних банків на основі скорочених їх балансів (за номерами варіантів) та формулювання висновків. Для цього необхідно розрахувати економічні нормативи діяльності комерційних банків, згідно із завданням, яке видає керівник [27].

Висновки повинні підкреслювати актуальність і значення теми роботи в цілому; дати найбільш важливі теоретичні та практичні результати дослідження, які випливають з основної частини курсової роботи; вказати основні недоліки й шляхи вдосконалення організації банківської діяльності; визначити перспективу і форми подальшого вивчення конкретної проблеми. Обсяг висновків 1–3 сторінки. Кожне нове положення доцільно подавати з абзацу.

Логічно доповнюють і завершують курсову роботу список використаної літератури та додатки. Список подається з нумерацією. Літературних джерел повинно бути не менше від 20. Фактичний цифровий матеріал слід використовувати з діяльності конкретних комерційних банків або із періодичних видань – таких, як „Вісник НБУ”, „Банківська справа”, „Фінанси України”, „Фінанси”, „Економіка України”, „Урядовий кур’єр”, „Голос України”, „Бізнес”, „Галицькі контракти”, „Україна-бізнес” та ін.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]