Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Плани семінарських занять 4 курс укр..doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
09.11.2019
Размер:
136.7 Кб
Скачать

Модульний контроль

Письмова контрольна робота

Оцінка «5» ставиться, якщо студент дає чітку відповідь на питання, вільно володіє матеріалом, застосовує теоретико-літературні знання та свідомо вживає літературознавчі терміни, добре орієнтується в художньому тексті і дає відповідь на всі питання.

Оцінка «4,5» ставиться, якщо студент дає чітку відповідь на питання, вільно володіє матеріалом, застосовує теоретико-літературні знання та свідомо вживає літературознавчі терміни, добре орієнтується в художньому тексті і дає відповідь на 85 – 90 % питань.

Оцінка «4» ставиться, якщо студент дає не чітку відповідь на питання, не досить вільно володіє матеріалом, застосовує теоретико-літературні знання, добре орієнтується в художньому тексті і дає відповідь на 75 – 85 % питань.

Оцінка «3,5» ставиться, якщо студент дає не чітку відповідь на питання, не вільно володіє матеріалом, частково застосовує теоретико-літературні знання, не дуже добре орієнтується в художньому тексті і дає відповідь на 65 – 75 % питань.

Оцінка «3» ставиться, якщо студент не дає чітку відповідь на питання, погано володіє матеріалом, не застосовує теоретико-літературні знання, слабо орієнтується в художньому тексті і дає відповідь на 50 – 65 % питань.

Оцінка «2» ставиться, якщо студент не дає чітку відповідь на питання, погано володіє матеріалом, не застосовує теоретико-літературні знання, не орієнтується в художньому тексті і дає відповідь менш, ніж на 50 % питань.

Залік

Оцінка «зараховано» ставиться, якщо студент прочитав зазначені в списку художньої літератури твори, засвоїв лекційний матеріал, опрацював матеріал семінарських занять та теми, винесені на самостійне опрацювання; вміє оперувати літературознавчими термінами та поняттями, аналізувати явища світового літературного процесу та здійснювати літературознавчий аналіз художніх текстів, що передбачені програмою.

Оцінка «не зараховано» ставиться, якщо студент не прочитав або прочитав близько 25 % художніх творів, зазначених в списку літератури, засвоїв менш, ніж 25 % лекційного матеріалу, опрацював менш, ніж 25 % матеріалу семінарських занять та тем, винесених на самостійне опрацювання; не вміє оперувати літературознавчими термінами та поняттями, аналізувати явища світового літературного процесу та здійснювати літературознавчий аналіз художніх текстів, що передбачені програмою.

Диференційований залік

Оцінка «5» ставиться, якщо студент прочитав всі зазначені в списку художньої літератури твори, повністю засвоїв лекційний матеріал, в повному обсязі та відповідно до вимог опрацював матеріал семінарських занять та теми, винесені на самостійне опрацювання; вміє оперувати літературознавчими термінами та поняттями, орієнтуватися в світовому літературному процесі, проводити типологічні паралелі й знаходити зв’язки між літературними явищами та здійснювати літературознавчий аналіз художніх текстів.

Оцінка «4,5» ставиться, якщо студент прочитав 90 % зазначених в списку художньої літератури творів, повністю засвоїв лекційний матеріал, майже в повному обсязі опрацював матеріал семінарських занять та теми, винесені на самостійне опрацювання; вміє оперувати літературознавчими термінами та поняттями, орієнтуватися в світовому літературному процесі, проводити типологічні паралелі й знаходити зв’язки між літературними явищами та здійснювати літературознавчий аналіз художніх текстів.

Оцінка «4» ставиться, якщо студент прочитав 80 % зазначених в списку художньої літератури творів, засвоїв не весь лекційний матеріал, не в повному обсязі опрацював матеріал семінарських занять та теми, винесені на самостійне опрацювання; вміє не досить вільно оперувати літературознавчими термінами та поняттями, орієнтуватися в світовому літературному процесі та здійснювати літературознавчий аналіз художніх текстів.

Оцінка «3,5» ставиться, якщо студент прочитав 70 % зазначених в списку художньої літератури творів, засвоїв не весь лекційний матеріал, не в повному обсязі опрацював матеріал семінарських занять та теми, винесені на самостійне опрацювання; слабо оперує літературознавчими термінами та поняттями, орієнтується в світовому літературному процесі та здійснює літературознавчий аналіз художніх текстів.

Оцінка «3» ставиться, якщо студент прочитав не менш, ніж 50 % зазначених в списку художньої літератури творів, частково засвоїв лекційний матеріал, в недостатньому обсязі опрацював матеріал семінарських занять та теми, винесені на самостійне опрацювання; погано оперує літературознавчими термінами та поняттями, не орієнтується в світовому літературному процесі та погано здійснює літературознавчий аналіз художніх текстів.

Оцінка «2» ставиться, якщо студент прочитав менш, ніж 50 % зазначених в списку художньої літератури творів, не засвоїв лекційний матеріал, в недостатньому обсязі опрацював або не опрацював матеріал семінарських занять та теми, винесені на самостійне опрацювання; не вміє оперувати літературознавчими термінами та поняттями, не орієнтується в світовому літературному процесі та не вміє здійснювати літературознавчий аналіз художніх текстів.