Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
роб_навч_пр_БС_БС_13.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
09.11.2019
Размер:
381.95 Кб
Скачать

9. Індивідуальні завдання Тематика індивідуальних завдань студентів:

Плани індивідуальних занять

Теми 2; 3 Організація діяльності банку та операції банків з формування власного капіталу

Кількість годин – 2

Завдання: вивчити всі найновіші положення законодавчих та інструктивних документів НБУ щодо порядку утворення, ліцензування та організації діяльності банків; створити умовний банк «Н» та сформувати його капітал.

Виконати відповідне індивідуальне завдання

Теми 4; 5; 6; 7 Операції банків із залучення коштів. Операції банків із запозичення коштів. Операції банків із обслуговування платіжного обороту. Операції банків з готівкою

Кількість годин –4

Завдання: Розроблення депозитної політики банку, нових депозитних продуктів, оформлення відповідних документів, списання коштів із поточного рахунку юридичних осіб та готівкові операції з депозитами фізичних осіб.

Виконати відповідне індивідуальне завдання

Тема 8. Операції банків з пластиковими картками

Кількість годин – 1

Пошукова робота на тему: “Аналіз діяльності банків Львова та України на ринку пластикових карток”

Теми 9; 10 Основи організації кредитних операцій банків. Особливості операцій з надання і погашення окремих видів кредитів

Кількість годин – 2

Завдання: Аналіз кредитного портфеля одного з банків, розробка нових кредитних продуктів і їх презентація

Теми 11; 12 Операції банків з векселями. Операції банків з цінними паперами

Кількість годин – 2

Завдання:

Виконання індивідуальних завдань з оформлення банківської операції з врахувння векселя (оформлення відповідних документів та розрахунок суми дисконту та ціни векселя).

Виконання індивідуальних завданнь з оформлення активних та пасивних банківських операцій з цінними паперами (оформлення відповідних документів та розрахунок дохідності акцій, курсу, ціни облігацій та інше).

Теми 13, 14, 15, 16. Економіко –правові та організаційні основи здійснення банками операцій в іноземній валюті. Торговельні операції банків в іноземній валюті (розрахунки). Неторговельні операції банків в іноземній валюті. Банківські валютно-обмінні операції. Операції банків в іноземній валюті на міжбанківському ринку

Кількість годин – 4

Завдання:

Виконання індивідуальних завдань з оформлення банківських операцій в іноземній валюті (оформлення відповідних документів та здійснення необхідних розрахунків).

Пошукова робота на тему: “Діяльність міжнародних валютних ринків”

Тема 16. Опрації банків з надання банківських послуг

Кількість годин – 1

Завдання:

Виконання індивідуальних завдань з оформлення схем механізму здійсненя операцій банків з надання традиційних і нових видів банківських послуг.

Тема 18. Операції із забезпечення фінансової стійкості банку

Кількість годин – 2

Завдання:

Виконання індивідуальних завдань щодо визначення величини нормативів капіталу, ліквідності, кредитного ризику на основі показників звітності банків.