Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ОСТАННЫЙ Дашин звіт з практики 2011 МІНІСТЕРСТВ...doc
Скачиваний:
33
Добавлен:
08.11.2019
Размер:
932.35 Кб
Скачать

28

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ ТРАНСПОРТНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Факультет економіки, менеджменту і права

Кафедра «Менеджменту»

ЗВІТ

про виконання технологічної практики

студента групи ТМ-3-2

Соловйов Сергій Дмитрович

Спеціальність «Транспортний менеджмент і логістика»

База практики: ПАТ «Автотранспортне підприємство 13058»

Керівник практики від навчального закладу:

Бідняк М.Н.__________________

Звіт захищений «____» __________________ 2012 р.

______________________

(підпис)

Керівник практики від підприємства

головний економіст Нечипорук Наталія Іванівна

_______________(підпис)

Київ НТУ 2012

ЗМІСТ

ВСТУП…………………………………………………………………….........3

1.Характеристика ПАТ «АТП-13058»……………..……………………….4

2.Ознайомлення з бізнес планом……………………………………………5

3. Виробничо-господарська діяльность………………………………………5

4. Дослідження та аналіз виробничих процесів.

4.1.Види послуг підприємства та матеріально технічна база……11

4.2. Аналіз основних показників ПАТ АТП – 13058…………….14

4.3 Оцінка діючої цінової політики ПАТ АТП – 13058……………22

5.Органи управління Підприємством………………………………………25

ВИСНОВКИ………………………………………………………………..….27

ВСТУП

В світі існує вислів, “Практика – Золоте діло”.

На сьогоднішній день у роботодавців існують дуже жорсткі критерії, щодо кандидатів на вакантні посади. Найголовнішим критерієм є трудовий стаж, або іншими словами практика. Саме по собі слово “практика” – це закріплення теоретичних знань, які студент отримав за час навчання в тому чи іншому навчальному закладі. Метою практики для студента, який незабаром закінчить навчання є конче необхідним отримати практичні навички, навчитись застосовувати теоретичні знання, працювати в колективі, виконувати розпорядження керівництва і т. ін..

В процесі практики, важливою складовою являється керівник практики, від якого залежить, чи навчиться практикант тому, за чим прийшов (але багато залежить від самого практиканта). Під час практики студент охоплює величезний потік інформації, в нього з’являється уява, як необхідно працювати спеціалісту і від перелічених вище підстав залежить подальший вибір студента своєї майбутньої професії.

Саме тому практика є необхідним елементом у навчальному процесі студента за допомогою якої і народжуються справжні спеціалісти в різних галузях.

Мета технологічної практики є формування уявлення студента про організацію видів діяльності на транспорті як про комплекс заходів, спрямованих на забезпечення ефективності роботи транспорту.

Об’єктом проходження даної практики є ПАТ «АТП-13058», яке знаходиться за адресою м. Київ, вул. Кайсарова, 7/9 та основними видами діяльності якого є перевезення промислових будівельних та сипучих вантажів для всіх замовників з різних куточків України та Європи.

1.Характеристика пат «атп-13058»

Таблиця 1.1

Загальні відомості про ПАТ «АТП-13058»

Показник

Характеристика

1) Повне найменування

Публічне акціонерне товариство «Автотранспортне підприємство 13058»

2) Організаційно-правова форма

колективна

3) Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ

05475147

4) Місцезнаходження

03022, м. Київ, вул. Кайсарова, 7/9

5)Керівник

Голова Правління – Міщенко Сергій Дмитрович

6)Головний бухгалтер

Велісевич Зоя Павлівна

Публічне акціонерне товариство “Автотранспортне підприємство 13058” (надалі по тексту Підприємство) розташоване в одному з центральних районів м. Києва - Голосіївському по вул. Кайсарова 7/9. На протязі 46-ти років Підприємство займається перевезення промислових будівельних та сипучих вантажів для всіх замовників з різних куточків України та Європи. Підприємство займає територію близько 10-ти га., обладнане комплексом приміщень для проведення ремонту та обслуговування рухомого складу, відкритим асфальтованим майданчиком для стоянки 500 вантажних автомобілів та причепів. Підприємство повністю забезпечене електроенергією, водопостачанням, каналізацією, газифіковано (має свою котельню) обладнано телефонним та комп’ютерним зв’язком.

Підприємство має два гривневі розрахункові рахунки в установах банків (В ПАТ АКБ Легбанк та Філії Голосіївського відділення ПІБ м.Києва), а також бюджетні та валютні рахунки.

Автотранспортне підприємство 13058 має організаційно-правову форму публічного акціонерного товариства. В 1997 р., Підприємство було приватизовано, а 23 квітня 2010 року його найменування на загальних зборах акціонерів було змінено з ВАТ(відкрите акціонерне товариство) на ПАТ (публічне акціонерне товариство), та на сьогоднішній день являється приватною власністю і нараховує 154 акціонери.

Автомобільний транспорт, будучи однієї з найважливіших галузей народного господарства, забезпечує поряд з іншими видами транспорту нормальне виробництво і обертання продукції промисловості і сільського господарства, потреби капітального будівництва, а також задовольняє потреби населення в перевезеннях.

Головними завданнями Підприємства є повне задоволення потреб народного господарства і населення в автомобільних перевезеннях, виконання автомобільним транспортом планів перевезень вантажів, забезпечення схоронності перевезених вантажів і своєчасної їх доставки у пункти призначення.

2.Ознайомлення з бізнес планом.

На даному підприемстві бізнес-план на 2012 рік відсутній.

ПАТ АТП входить до складу TRANS ATLANTIC INTERNATIONAL GROUP як перевізник та експедитор вантажів, має ряд постійних договорів на перевезення товарів народного споживання (ТНС) з ТОВ Атлант Юкон, ТОВ Торговооптова група, ТОВ Торгмаксіма, ЗАТ Валенсія та інші. З гідно даних договорів підприємство зобовязане щотижнево здійснювати перевезення з м.Чернівці та з м.Одеси в усі обласні центри України та в м.Київ. Для збільшення свого доходу підприємство постійно працює по питанню завантаження свого транспорту в напрямку до даних міст іншеми вантажами.