Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metodichka_-_Oznakomitelnaya_praktika.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
29.09.2019
Размер:
135.68 Кб
Скачать

4 Загальні вимоги до звіту з практики

4.1 Зміст звіту з ознайомлювальної практики

По закінченні практики студент повинен скласти звіт, зміст якого повинен відповідати програмі ознайомлювальної практики.

Звіт про ознайомлювальну практику повинен включати:

Титульний лист.

Вступ.

Основна частина.

Перелік посилань.

Додатки.

Титульний лист – приклад оформлення наведено у додатку 1.

Вступ (1-2 стор.) – містить мету, основні завдання, актуальність та характеристику напрямів дослідної роботи студента під час проходження ознайомлювальної практики.

Основна частина – містить розгорнутий розгляд індивідуальних завдань за трьома питаннями. Обсяг відповіді на кожне питання – 8-10 стор.

Перелік посилань – містить перелік використаних нормативно-правових актів, підручників, навчальних посібників, статей, опублікованих в наукових журналах і збірниках наукових статей, Інтернет-ресурсів.

Перелік посилань оформлюється згідно до діючих вимог та стандартів. Перелік посилань повинен включати прізвище та ініціали автора, повну назву книги, місце видання, видавництво, рік видання, кількість сторінок.

При використанні статті необхідно вказувати прізвище та ініціали автора, повну назву статті, назву журналу, рік видання та його номер, а також сторінки, на яких опублікована стаття.

Додатки – містить аналітичні таблиці, схеми і графіки.

16

4.2 Оформлення звіту з ознайомлювальної практики

Звіт повинен бути оформлений у відповідності з ДСТУ 3008-95 "Документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура і правила оформлення" і ГОСТ 2105-95 "Загальні положення до текстових документів".

Звіт оформлюють на аркушах формату А4 (210 297 мм) рукописним або машинним (за допомогою комп’ютерної техніки) способом.

Шрифт – Times New Roman, кегль – 14, інтервал – 1,5. Відступи: зліва – 25-30 мм, справа – 10-15 мм, зверху – 20 мм, знизу – 20 мм.

Загальний обсяг звіту 25-30 сторінок.

Всі сторінки нумеруються арабськими цифрами зверху справа із наступної сторінки після змісту. Додатки також нумеруються.

Кожний розділ звіту починається з нової сторінки. Назви структурних елементів печатаються прописними буквами і розташовуються по центру сторінки. Крапка в кінці заголовку не ставиться, заголовок не підкреслюється. Переноси слів у всіх заголовках не допускаються.

Цифровий матеріал оформлюють у вигляді таблиці. Кожна таблиця повинна мати свій порядковий номер і назву. В тексті повинно бути посилання на таблицю.

При застосуванні рисунків та графіків на них також повинне бути посилання. Номер рисунку та його назву розташовують під рисунком по центру.

Формули розташовують по центру сторінки з вказівкою номеру формули в круглих скобках з правого краю сторінки.

Нумерація таблиць, рисунків, формул допускається або наскрізна по всьому звіту, або окремо за розділами.

При викладанні теоретичного матеріалу обов’язково повинні бути посилання на використані джерела, які проставляються у квадратних дужках після тексту.

17

Нумерація літературних джерел в переліку посилань, на які здійснюються посилання у роботі, може бути за алфавітом або по мірі їх згадування в тексті.

Звіт з ознайомлювальної практики повинен бути акуратно оформлений та скріплений.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]