Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zvit_pro_praktiku-2 (3).doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
28.09.2019
Размер:
76.8 Кб
Скачать

3.Проблеми під час проходження педпрактики

……………………………………………………………………………………………(Написати кожному студенту про свої проблеми під час проведення фрагментів музичного заняття) …………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Проводячи свій фрагмент муз.заняття (Співи,танок, ігру, оркестр ….), я зрозуміла, що потрібна індивідуальна робота з деякими дітками над виразним виконанням пісень та ритмічним виконанням рухів танцю під музику. І ще треба знати муз. репертуар напам'ять, щоб дивитися на дітей, а не у ноти.

4.Особистісні враження про практику:

  • Як сприймали діти тебе і проведення тобою фрагменту музичного заняття?

  • Чому не сприймали?

  • Що ти проводив?

  • Що ти пропонуєш?

  • Які твої висновки?

Спостерігаючи музичні заняття, проводячи фрагмент заняття, я глибше познайомилася з роботою музкерівника, з її новими методами та прийомами, з методикою проведення занять та комплексу ранкової гімнастики. Діти відповідають взаємністю, коли до них ставишся з добротою та любов'ю. Вони допомагають тобі вести заняття, коли заняття для них цікаве і доступне.

5.Загальні висновки

Під час проходження педпрактики я оволодів(ла) практичними навичками по роботі з дошкільнятами, побачив(ла), що муззаняття дуже подобаються дітям, приносять їм велике задоволення, сприяють музичному розвитку дитини та впливають на всебічний розвиток дітей.

Музкерівник повинен ставитися до своєї роботи творчо та дуже любити дітей. У майбутньому я б хотів(ла) працювати музичним керівником у дошкільному закладі.

Дата Підпис

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]