Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Отчет п практике.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
28.09.2019
Размер:
60.78 Кб
Скачать
    1. Характеристика асортименту послуг туристичного підприємства

Індивідуальний підхід до кожного туриста - це основна перевага туристична компанії "Бегемот", заснована в 2006 р., має репутацію надійної компанії, яка виконує замовлення будь-якої складності. Персонал компанії - кваліфіковані менеджери, що одержали спеціальну туристичну освіту, володіють іноземними мовами і мають великий досвід роботи.    Спеціалізація і професіоналізм компанії "Бегемот" спеціалізується на виїзному та, активно займається внутрішнім туризмом, здійснює прийом іноземних та іногородніх туристів. Компанією розроблені оригінальні авторські маршрути по Франції, Великобританії, Греції, Італії, Чехії та Голландії, а також в країни масового попиту Туреччини, Єгипту. Різноманіття пропозицій по внутрішньому туризму - відмітна особливість компанії "Бегемот" . Екскурсійні тури та відпочинок на курортах України та Криму.    Незмінно високий рівень обслуговування і традиційне гостинність постійних партнерів у багатьох країнах світу роблять відпочинок з туристичною компанією "Бегемот" комфортним і незабутнім.       Сьогодні "Бегемот" динамічно розвивається і йде в ногу з часом, відповідаючи вимогам клієнтів, побажанням партнерів, зростаючим стандартам якості індустрії туризму та гостинності. Компанія ефективно вибудовує роботу з туроператорами, розширює клієнтську базу, підвищує якість послуг і кожен сезон запускає нові туристичні проекти.           Співробітники компанії "Бегемот" організовують: • індивідуальний і груповий відпочинок в будь-якій точці земної кулі; • екскурсії по всьому світу; • автомобільні та автобусні трансфери, послуги перекладачів; • а також придбають і доставлять квитки на літак і інші види транспорту; • допомагають оформити закордонний паспорт, візи та медичні страховки.  

Масовий туризм. "Бегемот" пропонує безліч варіантів: пляжний відпочинок, екскурсійні та лікувально-оздоровчі програми, катання на гірських лижах, дитячий відпочинок, навчання за кордоном, відпочинок в санаторіях і пансіонатах України. Менеджери компанії підберуть вам подорож на будь-який смак в самих різних країнах світу. Вам допоможуть вибрати найбільш відповідний туристичний пакет, що включає в себе переліт, візу, страховку, проживання в готелі, харчування,трансфер.       Індивідуальні замовлення, поїздки класу VIP. За бажанням клієнта менеджери компанії розроблять маршрут будь-якої складності з можливістю відвідати кілька міст або країн, поєднати ділову поїздку і відпочинок, провести відпустку на елітних курортах світу, побувати в екзотичних країнах і на островах в будь-якій точці земної кулі.

    1. Техніка укладання договорів на туристичне обслуговування

Договір про надання туристичних послуг (або договір-тур) є основним документом, що юридично підтверджує факт комерційної угоди між туристом і туристичною фірмою. Договір-тур обов'язково повинен підписуватися в момент домовленості (взаємної згоди) туриста і туристичної фірми, в яку він звернувся за придбанням туристичних послуг. Договір з клієнтом на придбання туру складається відповідно до Закону України «Про туризм» та на базі типового договору. До умов договору відносяться: - Інформація про туроператора (продавця), включаючи дані про ліцензію на право - Здійснення туристської діяльності, юридичну адресу підприємства і банківські реквізити; - Відомості про туриста (покупці) в обсязі, необхідному для реалізації туристського продукту; - Інформація про турагента на прийомі (партнер продавця), включаючи дані про ліцензії, юридичну адресу, банківські реквізити та контактні телефони;

- Інформація про споживчі властивості туристського продукту, програму - Перебування і маршрут подорожі, про умови безпеки туристів - Сертифікації туристського продукту; - Дата і час початку і закінчення подорожі, його тривалість; - Порядок зустрічі, проводів і супроводу туристів; - Права, обов'язки і відповідальність сторін; - Роздрібна ціна туристського продукту і порядок його оплати;

- Умови зміни і розірвання договору, порядок врегулювання виниклих у зв'язку з цим спорів відшкодування збитків сторін; Порядок і терміни пред'явлення претензій туристом (претензії до якості туристського продукту пред'являються туристом туроператору або турагенту в письмовій формі протягом 20 днів з моменту закінчення дії договору і підлягають задоволенню протягом 10 днів після отримання претензій). Інші умови договору визначаються за згодою сторін. Договір з клієнтом є обов'язковим. Вони зобов'язують дотримуватися закону та зобов'язання. Передані йому документи турист або залишає у себе в якості гарантії факту його угоди з турагентством або туроператором (договір-тур), або пред'являє постачальникам туристичних послуг по прибуттю на курорт або супроводжуючому групи при відправленні (туристична путівка або ваучер).

Рис.1. Схема документобігу

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]