Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
metod dlja roboty magistr.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
18.09.2019
Размер:
234.5 Кб
Скачать

8. Підготовка переліку тем робіт і порядок їх затвердження

Тематику робіт формують профілюючі кафедри, враховуючи їх відповідність освітньо-кваліфікаційному рівню з конкретної спеціальності, перспективним напрямам розвитку науки і техніки, договорам-замовленням, тем наукових досліджень кафедри. Орієнтовний перелік тем робіт (проектів) для спеціальності “Управління інноваційною діяльністю” приводиться у додатку Є.

Ознайомившись з тематикою робіт, студенти подають заяву на ім’я завідувача кафедри про закріплення теми або формулює і обгрунтовує сам таку тему, яка найповніше відповідає його навчально-виробничим, особистим інтересам, нахилам, його ідеї. Студенти можуть також самостійно сформулювати і пропонувати теми, які виходять за межі переліку тем, пропонованих кафедрою. Допускається виконання комплексних тем, які виконуються групою студентів у співавторстві, при цьому кожний співавтор виконує виключно своє індивідуальне завдання.

Після обговорення, корекції і схвалення тем на кафедрі в установленому порядку вони затверджуються наказом ректора. Цим же наказом затверджуються і керівники робіт та консультанти.

9. Процедура підготовки, виконання та захисту магістерської роботи на здобуття вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень магістра за напрямом "Специфічні категорії" (спеціальність 8.000014 “Управління інноваційною діяльністю”)

Етапи:

1. Написання роботи відбувається у відповідності з темою, обраною та затвердженою кафедрою (відповідний наказ по НУ „ЛП").

2. Отримана тема є підставою для цілеспрямованого проходження практики на відповідному підприємстві, пошуку, аналізу та формуванню необхідних даних як для оформлення відповідного звіту про проходження практики, так і для розробки аналітичної частини роботи.

3. Після завершення практики та захисту відповідного звіту за її результатами, студенти безпосередньо займаються дослідженнями літературних джерел, законодавчо-нормативних актів, комплексним аналізом об’єкта дослідження, обґрунтуванням заходів щодо покращення діяльності даного об’єкта для написання відповідних розділів роботи та графічної частини.

4. Завершені у відповідності до вимог відповідних методичних вказівок, проект і робота та графічні листи до них, візуються особисто студентом-виконавцем і викладачем-керівником, подаються на попередній розгляд сформованій кафедрою комісії.

5. Члени комісії перевіряють роботи на предмет відповідності вимогам щодо написання і оформлення. Допуском для подачі проекту і роботи на підпис завідувачу кафедри є наявність підписів усіх членів комісії з попереднього розгляду.

6. Підписання завідувачем кафедри готових робіт є підставою для формування відповідних списків захисту студентами магістерських робіт на засіданні членів державної екзаменаційної комісії за відповідною спеціальністю у визначений кафедрою термін.

7. Кожен студент у визначений термін на засідання ДЕКу доповідає про проведені дослідження та отримані результати за темою магістерської роботи. Тривалість для доповіді визначається головою ДЕКу за погодженням усіх членів ДЕКу. В присутності членів державної екзаменаційної комісії за відповідною спеціальністю студенти в процесі діалогу мають змогу продемонструвати наявний рівень володіння теоретико-практичними знаннями та навичками, вмінням вирішувати поставлені завдання і сформувати підстави для остаточної оцінки членами ДЕК знань та вмінь майбутніх магістрів.

8. Члени державної екзаменаційної комісії формують на основі проаналізованих листів та роботи, отриманих відповідей на питання власну думку та оцінку за 100-бальною шкалою.

9. За результатами обговорення між членами державної екзаменаційної комісії студентам головою ДЕКу оголошується остаточна оцінка за написання та захист роботи й присвоєння їм звання „Магістр" за відповідною спеціальністю.

Додаток А

Бланк пояснювальної записки

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "ЛЬВІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА"

Інститут _________________________

Кафедра __________________________

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]