Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методичка бо.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
17.09.2019
Размер:
371.71 Кб
Скачать

Рецензія

на навчальний посібник

“Business English. Fundamentals of Accounting and Finance”

«Ділова англійська. Основи бухгалтерського обліку . Фінанси. Практикум»

Навчальний посібник “ Business English. Fundamentals of Accounting and Business” передбачає формування знань і вмінь студентів читати і розуміти фахову літературу англійською мовою. а також розвиває навички мовленнєвої діяльності. Різноманітні лексичні та граматичні вправи спрямовані на практичне засвоєння мовних елементів фахового стилю.

При доборі текстового матеріалу укладачі використовували оригінальні тексти зі спеціальності англійських та американських авторів, англійську періодику, а також матеріали власних досліджень. Автори практикуму підібрали деякі тексти з урахуванням специфіки зернопереробної галузі навчального закладу.

Матеріал практикуму складається з 15 текстів різної ступені складності і розраховані на диференційований підхід в навчанні діловій англійській мові. Тексти можуть бути використані для аудиторної і самостійної роботи студентів.

Посібник буде корисним для студентів, викладачів і широкого кола осіб , бажаючих вивчати і удосконалювати знання з ділової англійської мови.

Рецензенти : методист коледжу В.О. Острєцов

голова циклової комісії

обліково-економічних дисциплін Т.П. Пайос