Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Міністерство освіти i науки.docx
Скачиваний:
5
Добавлен:
17.09.2019
Размер:
1.28 Mб
Скачать

Висновки

В ході виконання курсового проекту з врахуванням службового призначення спроектований привід до транспортеру гвинтовому, складені і обґрунтовані технічні вимоги виготовлення основних деталей і з'єднань циліндричного двоступінчастого редуктора у горизонтальному виконанні, що пред'являються до точності. Виконані розрахунки на міцність зубчастих передач, пасової передачі, валів, шпонкових з'єднань, перевірені підшипники на довговічність.

Розроблені складальний кресленик редуктора, загальний вид приводу. До недоліків розробленого приводу можна віднести великий діаметр веденого шківа, що викликає великі навантаження на вал і підшипники, а також запас міцності вхідного та проміжного валу і запас довговічності підшипників встановлених на вхідному валу і як наслідок підвищену металоємність.

Перелік посилань

  1. Методичні вказівки до курсового й дипломного проектування для студентів всіх спеціальностей. Вибір електродвигуна й кінематичний розрахунок привода / Сост. С.Г. Карнаух. – Краматорськ: ДГМА, 2002. – 64 с.

  2. Методичні вказівки до курсового й дипломного проектування для студентів всіх спеціальностей. Розрахунки зубчастих передач у закритому виконанні / Сост. А.В. Чумаченко. – Краматорськ: ДГМА, 2002. – 104 с.

  3. Методичні вказівки до курсового й дипломного проектування для студентів всіх спеціальностей. Розрахунок пасових передач / Л.Н. Новицкая. – Краматорськ: ДГМА, 2002. – 40 с.

  4. Ряхновский О.А., Іванов С.С. Довідник по муфтах. – Л.: Політехніка, 1991. – 384 с.

  5. Розрахунок і проектування деталей машин. Навчальний посібник для вузів / Під ред. Г.Б. Столбина й К.П. Жукова. – М.: Вища школа, 1978. – 247 с.

  6. Методичні вказівки до розрахунку валів і осей (для студентів всіх спеціальностей) / Сост. А.В. Чумаченко, С.Г. Карнаух. – Краматорськ: ДГМА, 2002. – 72 с.

Курсове проектування деталей машин: Учеб. Посібник для технікумів / Чернавский С.А., Г.М. Ицкович, Боків К.Н. і ін. – М.: Машинобудування, 1980. – 351 с.

  1. Методичні вказівки до курсового й дипломного проектування для студентів всіх спеціальностей. Розрахунок шпонкових, шлицевых і бесшпоночных з'єднань / В.Л. Попов, Л.П. Филимошкина. – Краматорськ: ДГМА, 2003. – 44 с.

  2. Цехнович Л.И., Петриченко И.П. Атлас конструкцій редукторів: Учеб. посібник. -ДО: Выща шк, 1990. - 151 с.

  3. Дунаев П.Ф., Леликов О.П. Конструювання вузлів і деталей машин: Учеб. посібник для машиностроит. спец. вузів. – М.: Высш. Школа, 1985. – 416 с.