Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
TESTI_Z_AUDITU (2).doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
72.19 Кб
Скачать
  1. Проведення аудиторської перевірки фінансової звітності підприємства:

Відповідальність несе керівник і головний бухгалтер

має на меті підтвердити достовірність даних, відбитих у бухгалтерській

звітності, може допомогти службовим особам підприємства уникати надалі суттєвих порушень вимог нормативних актів

  1. Відповідальність аудитора за висловлення думки щодо фінансової звітності повинна бути: висловлена в аудиторському звіті

  1. Аудиторська перевірка річної фінансової звітності товариства з обмеженою відповідальністю згідно з вимогами чинного законодавства України може бути проведена: на вимогу будь-кого з учасників товариства (залучення професійного аудитора, не пов’язаного майновими інтересами з товариством та його учасниками)

  1. Порядок оформлення офіційних документів за наслідками надання аудиторських послуг в Україні визначає: Аудиторська Палата Укр.

  1. Аудиторський висновок підписує: від імені ауд.фірми – її директором або особисто від імені аудитора (або обидва)

  1. Аудитор України не має права видати позитивний аудиторський висновок за таких обставин:невпевненість (аудитор не може сформувати думку), незгода (аудитор може сформулювати думку, але вона заперечує перевіреній фін.інформації)

  1. У випадку, коли думка аудитора суперечить даним перевіреної звітності підприємства в цілому, повинен обратися такий вид аудиторського висновку: негативний

  1. Причина відмови від видачі аудиторського висновку найвірогідніше може бути такою: неможливість на підставі отриманої інфор-ї (доказів) сформувати думку про фін.звітність під-в

  1. Дата завершення аудиту – це: дата завершення ауд. перевірики, дата проставляється на день завершення аудиту, коли аудитор зобов’язаний доповісти керівництву підприємства про результати перевірки, а керівництво, в свою чергу, повинно підписати звіти, що додаються до аудиторського висновку.

  1. Аудитор відповідає перед замовником аудиту: за свій ауд. висновок і за порушення умов договору відповідно до договору та ЗУ «Про аудиторську д-ть».

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]