Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Его величество диплом.docx
Скачиваний:
8
Добавлен:
15.09.2019
Размер:
2.22 Mб
Скачать

2.5.2 Робочий зошит

Робочий зошит призначений для самостійного виконання студентами переліку завдань, сформованого викладачем. Для виконання завдань натисніть на кнопку «Працювати з зошитом» і у вікні редактора, по черзі копіюючи питання (завдання) і відповідаючи на них, заповніть робочий зошит. Після заповнення зошити натисніть кнопку

або , якщо не хочете зберігати внесені зміни.

2.5.3. Завдання

Завдання дозволяють викладачеві ставити задачу, яка вимагає від студентів підготувати відповідь у вигляді тексту або файлів різних форматів (у разі якщо завдання містить кілька файлів, то необхідно зібрати всі файли в один документ, наприклад зображення в документ .doc або. odt, або в один zip-архів).

Завдання зазвичай оцінюються викладачем. Викладач може також написати свій відгук на надіслану студентом роботу.

У дистанційному навчальному курсі можуть розміщуватися завдання різних типів.

З відповіддю у вигляді тексту - для виконання завдання такого типу потрібно натиснути кнопку «Редагувати моя відповідь», після чого в полі введення необхідно набрати текст відповіді і натиснути кнопку або якщо не хочете зберегти внесені зміни.

З відповіддю у вигляді файлу - в тексті завдання вказані вимоги, згідно з якими необхідно оформити відповідь. Завдання може бути виконане у різних програмах і висилається викладачеві на перевірку у вигляді окремого файлу з допомогою кнопки «Обзор». Після завантаження файлу натисніть кнопку «Відправити». Викладач перевірить і прокоментує виконане завдання і виставить оцінку.

Увага! Файл з відповіддю в даному типі завдання не може бути повторно відредагований після перевірки викладачем.

Форматы файла:Microsoft Office (*.doc, *.xls, *.ppt), Open Office Write Open Document Format (*.odt), Adobe Portable Document Format (*.pdf), Web-сторінки (*.htm, *.html), зображення (*.jpg, *.bmp, *.gif) и др.

Позначення файла

Файл з завданням необхідно зберегти, давши йому назву « Призвіще_Ім’я_Завдання_ №», наприклад Петров_Федор_Завдання_ № 6.

Назва файлу дається ураїнською мовою, після завантаження система автоматично збереже його в англійській транслітерації.

Розмір файлу

В системі Moodle є обмеження на розмір файлу. Великі файли необхідно архівувати, використовуючи формат zip. Максимальний розмір файлів для конкретного завдання визначається викладачем.

З відповіддю у вигляді кількох файлів – аналогічне до завдання з відповіддю у вигляді файлу, тільки з можливістю редагування документа після перевірки викладачем. Кількість завантажуваних файлів, спроб редагування і можливість видалення файлу визначаються викладачем.

Викладач перевіряє виконане завдання, прислане у вигляді файлу, і або відсилає його студенту на доопрацювання (із зауваженнями в поле Відповідь виправлений), або, при успішному виконанні роботи, виставляє оцінку. Викладач може також прикріпити у відповідь файл.

Після редагування студентом файлу йому потрібно дати назву «Призвіще_Ім’я_Завдання_№_№ спроби редагування», наприклад Петров_Федор_Завдання_ № 6_1. Необхідно надіслати файл для повторної перевірки, в поле «Коментар» можна дати деякі пояснення викладачу. Якщо студент не бажає редагувати свою відповідь, він може відправити роботу відразу для отримання оцінки, натиснувши на кнопку «Відправити для отримання оцінки", за умови, що викладач дає таку можливість.

З відповіддю поза сайтом. Даний тип завдання припускає, що виконана студентом робота повинна бути здана поза системою Moodle, наприклад при очній зустрічі з викладачем. Студенти можуть прочитати опис завдання, але у відповідь не можуть надіслати ні текст, ні файл.

Викладач може поставити оцінку і написати відгук.

Терміни виконання завдань у спеціалістів блоці Календар!