Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
УПІ_КР.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
13.09.2019
Размер:
167.42 Кб
Скачать

21

Укладач: Тарасова О.О.

Розглянуто і затверджено на засіданні кафедри економічної кібернетики (протокол № ___ від __________.).

Рецензент:

Навчально-методичне видання

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи

з дисципліни «Управління проектами інформатизації»

для студентів всіх форми навчання

Освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”

галузь знань 0305 Економіка і підприємництво

напрям підготовки 6.030502 Економічна кібернетика

Підп. до друку 11.01.2010. Формат 60х84/16

Папір офсетний. Гарнітура Times New Roman.

Друк різографічний. Ум. друк. арк. – ___. Обл.-вид. арк. – ___

Тираж ___. Зам. ___

ЗМІСТ

стор.

1. Мета і завдання курсового проектування…………………………………...4

2. Структура і обсяг курсової роботи…………..………………………………5

3. Зміст основних частин курсової роботи……………………………………..5

4. Правила оформлення курсової роботи……………………………………..12

5. Захист курсової роботи………………………………………………………14

6. Додатки…………………………………………………………………….....16

1. Мета і завдання курсової роботи

Мета курсової роботи – закріплення і поглиблення знань, набутих студентами при вивченні дисципліни «Управління проектами інформатизації». Курсова робота сприяє розвитку навичок самостійної творчої роботи студентів, прищеплює елементи науково-дослідної і практичної роботи у галузі побудови інформаційних систем, програмування і аналізу створеної бізнес – моделі економічного об’єкта.

Курсова робота орієнтується на використання сучасних засобів обчислювальної техніки, інформаційних технологій, методів проектування інформаційних систем і на розробку оптимальних варіантів побудови бізнес – моделі економічного об’єкта.

Етапи курсової роботи - це вибір теми курсової роботи та її затвердження на кафедрі, складання завдання курсової роботи (плану), безпосередня розробка роботи та захист її у комісії.

Орієнтована тематика курсових робіт наведена у додатку 1.

Студенти вибирають теми курсових робіт із переліку, рекомендованого кафедрою, або пропонують свою тему із врахуванням індивідуальних інтересів і здібностей, можливості використання практичних матеріалів підприємств і установ. При цьому слід зазначити, що предметна галузь вибирається таким чином, щоб розроблюваний контрольний приклад автоматизованого рішення задачі мав реальну основу.

Після вибору тем і призначення керівника студенту видається завдання на курсову роботу, відповідно до якого студент складає план роботи і приступає до його виконання. Для складання плану студентам рекомендовано ознайомитись з проблемами, розв’язання яких передбачено в темі дослідження; самостійно опрацювати спеціальну наукову літературу, статистичні дані, законодавчі та нормативні документи, методичні розробки, які послідовно та логічно розкривають визначену тему. Складений студентом план курсової роботи (додаток 2) погоджується з викладачем – науковим керівником.

2. Структура і обсяг курсової роботи

Курсова робота повинна мати таку структуру:

Титульний лист (додаток 3)

Зміст

Вступ

Розділ 1. Постановка задачі та алгоритм її розв’язання

Розділ 2. Імітаційне моделювання бізнес процесів віртуального економічного об’єкта за допомогою аналітичної системи Project Expert

Розділ 3. Створення інформаційної системи віртуального економічного об’єкта засобами Microsoft Access

Висновки.

Список використаних джерел.

Додатки.

Курсова робота складається із текстової частини (приблизно 40 сторінок тексту набраного на комп’ютері) графіків, рисунків, таблиць, додатків, форм вхідних і вихідних документів, структурних схем, програм тощо. Робота та ілюстративний матеріал оформляють відповідно до вимог державних стандартів України.

Курсова робота повинна повністю реалізовуватися на ПК на основі самостійно розробленого контрольного прикладу для одного із АРМ ІС. Програми, що написані при реалізації контрольного прикладу на ПК, повинні додаватись до пояснювальної записки курсової роботи як додаток 6.