Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
цивільне.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
10.09.2019
Размер:
1.8 Mб
Скачать

1) Рішення суду;

2) рішення органу опіки та піклування;

3) виконавчого напису нотаріуса;

4) подання прокурора;

5) згоди піклувальника.

#1

28, 2, 1, 1, 60

Позначте відповідь, у якій правильно вказано словосполучення, що пропущене у наведеному положенні: “Над недієздатною фізичною особою встановлюється ___________”?

1) піклування;

2) нагляд;

3) опіка;

4) огляд;

5) догляд.

#3

29, 2, 1, 1, 60

Позначте відповідь, у якій правильно вказано словосполучення, що пропущене у наведеному положенні: “Відповідальність за шкоду, завдану недієздатною фізичною особою, несе ____________” ?

1) Її піклувальник;

2) вона самостійно;

3) орган опіки та піклування;

4) суд, що прийняв рішення про визнання фізичної особи недієздатною;

5) її опікун.

#1

30, 2, 1, 1, 60

Позначте відповідь, у якій правильно вказано словосполучення, що пропущене у наведеному положенні: “Фізична особа може бути визнана судом безвісно відсутньою, якщо протягом _______________в місці її постійного проживання немає відомостей про місце її перебування” ?

1) двох років;

2) п’яти років;

3) Одного року;

4) чотирьох років;

5) трьох років.

#3

31, 2, 1, 1, 60

Позначте відповідь, у якій правильно вказано слово, що пропущене у наведеному положенні: “На підставі рішення суду про визнання фізичної особи безвісно відсутньою _______________за останнім місцем її проживання описує належне їй майно та встановлює над ним опіку” ?

1) орган опіки та піклування;

2) прокурор;

3) слідчий;

4) Нотаріус;

5) державниий виконавець.

#4

32, 2, 1, 1, 60

Позначте відповідь, у якій правильно вказано слово, що пропущене у наведеному положенні: “Опіка над майном припиняється у разі _____________________про визнання фізичної особи безвісно відсутньою, а також у разі появи фізичної особи, місце перебування якої було невідомим.” ?

1) набрання рішення суду законної сили;

2) Скасування рішення суду;

3) оскарження рішення суду;

4) подання заяви до суду;

5) оголошення рішення суду.

#2

34, 2, 1, 1, 60

Позначте відповідь, у якій правильно вказано словосполучення, що пропущене у наведеному положенні: “Фізична особа може бути оголошена судом померлою, якщо у місці її постійного проживання немає відомостей про місце її перебування протягом ___________(у роках), а якщо вона пропала безвісти за обставин, що загрожували їй смертю або дають підставу припускати її загибель від певного нещасного випадку, — протягом шести місяців.” ?

1) двох років;

2) одного року;

3) Трьох років;

4) п’яти років;

5) чотирьох років.

#3

35, 2, 1, 1, 60

Позначте відповідь, у якій правильно вказано словосполучення, що пропущене у наведеному положенні: “Фізична особа може бути оголошена судом померлою, якщо у місці її постійного проживання немає відомостей про місце її перебування протягом трьох років, а якщо вона пропала безвісти за обставин, що загрожували їй смертю або дають підставу припускати її загибель від певного нещасного випадку, — протягом _____________ (у місяцях)” ?

1) Шести місяців;

2) одного місяця;

3) трьох місяців;

4) п’яти місяців;

5) чотирьох місяців.

#1

36, 2, 1, 1, 60

Позначте відповідь, у якій правильно вказано словосполучення, що пропущене у наведеному положенні: “Фізична особа, яка пропала безвісти у зв’язку з воєнними діями, може бути оголошена судом померлою після спливу _____________ (у роках) від дня закінчення воєнних дій. З урахуванням конкретних обставин справи суд може оголосити фізичну особу померлою і до спливу цього строку, але не раніше спливу шести місяців.” ?

1) трьох років;

2) одного року;

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]