Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
zvit_po_Project_expert.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.09.2019
Размер:
948.67 Кб
Скачать

Характер бази практики

Сьогодні НАУ – один із найпотужніших авіаційних вищих навчальних закладів світу, де навчається понад 50 тисяч слухачів серед них 1200 іноземних студентів із 49 країн світу.

Потужні науково-педагогічні школи дають можливість готувати не лише фахівців інженерного профілю, але й економістів, юристів, екологів, перекладачів, психологів, соціологів тощо.

Навчальний процес забезпечує висококваліфікований науково-педагогічний колектив, у складі якого 15 академіків та членів-кореспондентів НАН України, 270 докторів наук, професорів і понад 900 кандидатів наук, доцентів. До навчального процесу залучаються провідні спеціалісти авіакомпаній і промислових підприємств. Серед викладачів – 80 заслужених діячів науки і техніки та лауреатів Державних премій.

У складі університету: п'ятнадцять інститутів, сім коледжів, технікум, два ліцеї, Центр повітряного та космічного права, Європейські регіональні центри Міжнародної організації цивільної авіації (IСАО). Територія університету становить 72 га, загальна площа навчальних корпусів – 140 тис. кв. м. У навчальному процесі використовуються 75 літаків та вертольотів, 42 авіаційні двигуни, 3 комплексні авіаційнi тренажери, 240 бортових систем, моделюючих стендів, понад 6000 сучасних комп’ютерів. Книжковий фонд науково-технічної бібліотеки складає понад 2,6 млн. примірників. Університет має єдиний в світі навчальний ангар, навчальний аеродром, радіополігон та полігон авіаційної наземної техніки, аеродинамічний та тренажерний комплекси. Студентське містечко університету це – 11 гуртожитків, їдальня на 1000 місць, інтернет-кафе, студентське “Бістро”, медичний центр, оснащений сучасним діагностично-лікувальним обладнанням, профілакторій, Центр культури і мистецтв із залом на 1500 місць, Центр спорту та здоров’я, на базі якого тренуються збірні команди з багатьох видів спорту, переможці змагань різного рівня. Популярними серед співробітників та студентів є яхт-клуб і гуртки авiамоделювання та дельтапланеризму.

Девіз Національного авіаційного університету, який значною мірою визначає його життя, –

VIVERE! VINCERE! CREARE! — ЖИТИ! ТВОРИТИ! ПЕРЕМАГАТИ!

Зміст та результати виконаних робіт

    1. Роботи за план-графіком практики

Дата

Вид роботи

Виконання

16.01

Ознайомлення з базою практики. Інструктаж з охорони праці.

Виконано

17.01

Ознайомлення з базою практики.

Виконано

18.01

Визначення напрямків діяльності кафедри економічної кібернетики.

Виконано

20.01

Ознайомлення з основними розробками кафедри економічної кібернетики за напрямком: аналітичні системи та проектування робіт

Виконано

21.01

Ознайомлення з досягненнями кафедри економічної кібернетики.

Виконано

24.02

Теоретичне дослідження понять «аналітика» та «проект».

Виконано

21.04

Ознайомлення з проектним звітом

Виконано

22.04

Складання звіту про практику.

Виконано

ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ

Варіант № 12

1. Розробити модель інвестиційного проекту, визначивши: вид економічної діяльності, тривалість проекту, види продукції або послуг, структуру підприємства, стартовий баланс — за необхідності, план виробництва і збуту, прямі та непрямі витрати.

2. Ввести дані щодо моделі проекту у Ргоjесt Ехрегt, здійснити обрахунок проекту, визначити потребу у фінансуванні і вибрати джерела фінансування.

3. За допомогою засобів Ргоjесt Ехрегt виконати аналіз проекту і зробити висновки щодо його реальності та можливостей оптимізації.

4. Сформувати і надрукувати бізнес-план проекту та оформити контрольну роботу. Вона має містити сформований у Ргоjесt Ехрегt бізнес-план інвестиційного проекту і висновки щодо ефективності проекту.

(Продаж виробів з пластмаси)

Порядок роботи з Рrоjесt Ехрert, рекомендований розробниками і описаний у довідковій системі пакета, передбачає таку послідовність кроків:

  1. Побудова моделі.

  2. Визначення потреби у фінансуванні.

  3. Розроблення стратегії фінансування.

  4. Аналіз фінансових результатів.

  5. Формування і друкування звіту.

  6. Контроль реалізації проекту. Наведемо стислий опис зазначених кроків.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]