Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
TEM_3_kurs_2012_GOTOVO.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
09.09.2019
Размер:
156.16 Кб
Скачать

3. Вивчення факторів, що впливають на збереження якості продукції - 3 дні

  1. Проаналізувати фактори, що впливають на збереження якості продукції на даному підприємстві: пакування, маркування, транспортування та зберігання продукції. Ознайомитись з методами фасування та способами пакування готової продукції. Перевірити відповідність фактичної маси фасування маркувальним даним. - 1 день.

Результати роботи оформити у вигляді табл. 3.

Таблиця 3

№ з/п

Назва товару

Маса

Відхилення

Допустимі відхилення за НТД

маркувальна

фактична

-

+

1

2

3

4

5

6

7

  1. Проаналізувати вплив матеріалів пакування на якість готової продукції та їх відповідність сучасним вимогам. Дати характеристику новим видам пакувальних матеріалів, що використовуються на підприємстві та вказати перспективи впровадження нових пакувальних матеріалів. Дати характеристику маркуванню, що міститься на товарі (тарі), проаналізувати його повноту щодо надання належної інформації споживачам та відповідності НТД. Відмітити виявлені відхилення. - 1 день.

  2. Проаналізувати умови транспортування та зберігання готової продукції та їх вплив на якість продукції. Дати заключення про відповідність умов зберігання готової продукції на підприємстві вимогам НТД. - 1 день.

Результати роботи оформити у вигляді табл. 4.

Таблиця 4

№ п/п

Назва товару

Способи укладки товару та товарне сусідство

Умови зберігання (температура, вологість)

Виявлені

відхилення

Можливий вплив на якість продукції

1

2

3

4

5

6

Дати свої пропозиції щодо покращення збереження якості продукції.

2.3. Індивідуальні завдання

  1. Охарактеризувати асортимент лікувальних видів хлібобулочних виробів, що випускаються підприємством.

  2. Описати транспортно-технологічну схему доставки і реалізації хлібобулочних виробів із застосуванням тари-обладнання.

  3. Охарактеризувати основні види сировини, що використовується на підприємстві для виробництва хлібобулочних виробів та описати, як проводиться перевірка її якості.

  4. Охарактеризувати асортимент пшеничного, житнього та пшенично-житнього хліба, що випускається підприємством.

  5. Охарактеризувати асортимент та особливості рецептури булочних виробів, що випускаються підприємством.

  6. Охарактеризувати асортимент крупів, що випускаються на підприємстві та вказати їх споживні властивості і показники якості.

  7. Охарактеризувати асортимент борошна, що випускається на підприємстві та вказати їх споживні властивості і показники якості.

  8. Охарактеризувати асортимент макаронних виробів, що випускаються на підприємстві та описати порядок перевірки їх якості.

  9. Охарактеризувати асортимент олій рослинних, що виробляються на підприємстві та описати, як проводиться перевірка якості сировини для виробництва олії.

  10. Охарактеризувати асортимент маргаринів, що випускається на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  11. Охарактеризувати асортимент питного молока, вершків та вершкового масла, що випускаються на підприємстві та описати показники їх якості.

  12. Проаналізувати вплив кисломолочних продуктів на організм людини. Особливості асортименту кисломолочних продуктів, які виготовляються на підприємстві.

  13. Охарактеризувати асортимент молочних товарів, що виробляються підприємством та описати, як проводиться перевірка якості сировини для їх виробництва.

  14. Охарактеризувати асортимент морозива, що випускається на підприємстві та порядок контролю якості готової продукції.

  15. Здійснити порівняльну характеристику масла вершкового та спреду за органолептичними та фізико-хімічними показниками якості.

  16. Здійснити порівняльну характеристику органолептичних показників якості кількох видів плавлених сирів, використовуючи балову оцінку.

  17. Охарактеризувати асортимент твердих сирів, що виробляються підприємством та визначити масову частку жиру, вологи і харчової солі у двох видах сирів (напр., у “Костромському” і “Голландському”).

  18. Охарактеризувати асортимент консервів овочевих, що виробляються підприємством та описати порядок перевірки якості сировини для їх виробництва.

  19. Охарактеризувати асортимент фруктових консервів, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  20. Охарактеризувати показники якості меду натурального та методи їх визначення.

  21. Охарактеризувати асортимент фруктово-ягідних кондитерських виробів, що випускаються підприємством та описати порядок контролю їх якості.

  22. Охарактеризувати асортимент карамельних кондитерських виробів, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  23. Охарактеризувати асортимент шоколадних кондитерських виробів, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  24. Охарактеризувати асортимент східних солодощів, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  25. Охарактеризувати асортимент печива, що випускається на підприємстві та описати порядок контролю його якості.

  26. Охарактеризувати асортимент тістечок, тортів та рулетів, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  27. Охарактеризувати асортимент лікеро-горілчаних виробів, що виробляються на підприємстві та визначити вміст спирту у 2-3-ох видах лікеро-горілчаних виробів.

  28. Охарактеризувати асортимент вин, що випускаються на підприємстві та описати показники їх якості.

  29. Охарактеризувати асортимент коньяків, що випускаються на підприємстві та описати показники їх якості.

  30. Охарактеризувати асортимент пива, що вробляється підприємством та описати порядок проведення дегустаційної оцінки якості пива.

  31. Охарактеризувати асортимент мінеральних вод, що випускаються на підприємстві та описати показники їх якості.

  32. Охарактеризувати асортимент газованих безалкогольних напоїв, що випускаються на підприємстві та описати показники їх якості.

  33. Охарактеризувати асортимент кави та кавових напоїв, що випускаються на підприємстві та описати показники їх якості.

  34. Охарактеризувати асортимент чаїв, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  35. Охарактеризувати асортимент м’ясних копченостей, що випускаються на підприємстві та описати порядок перевірки якості сировини для їх виробництва.

  36. Охарактеризувати асортимент ковбасних виробів, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  37. Охарактеризувати асортимент м’ясних консервів, що випускаються на підприємстві та описати показники їх якості.

  38. Охарактеризувати асортимент копчених рибних товарів, що випускаються на підприємстві та описати показники їх якості.

  39. Охарактеризувати асортимент рибних пресервів, що випускаються на підприємстві та описати показники їх якості.

  40. Охарактеризувати асортимент харчових концентратів, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  41. Охарактеризувати сировину, що застосовується для виробництва меблів на підприємстві та описати, як проводиться перевірка її якості.

  42. Дати товарознавчу характеристику меблевих виробів, які виготовляють на підприємстві і описати порядок контролю їх якості.

  43. Дати товарознавчу характеристику металопластикових виробів, які виготовляють на підприємстві.

  44. Охарактеризувати асортимент скловиробів, що виготовляються на підприємстві та описати фактори формування їх якості.

  45. Охарактеризувати асортимент виробів з пластичних мас, що випускаються на підприємстві та описати галузі їх застосування.

  46. Охарактеризувати асортимент лакофарбових матеріалів, що випускаються на підприємстві та описати показники їх якості.

  47. Охарактеризувати асортимент керамічних виробів, що виготовляються на підприємстві та описати фактори формування їх якості.

  48. Охарактеризувати асортимент металогосподарських виробів, що виготовляються на підприємстві та описати фактори формування їх якості.

  49. Охарактеризувати асортимент джерел світла, що виготовляються на підприємстві та описати нові тенденції їх виробництва.

  50. Охарактеризувати асортимент побутових світильників, що виготовляються на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  51. Охарактеризувати асортимент керамічної плитки, що виготовляється на підприємстві та описати порядок контролю її якості.

  52. Порівняти споживні властивості різних видів будівельних матеріалів, які виготовляються на підприємстві.

  53. Дати товарознавчу характеристику будівельним виробам, що виробляються на підприємстві та описати показники їх якості.

  54. Описати фактори формування якості швейних виробів, які виготовляють на підприємстві.

  55. Охарактеризувати асортимент швейних виробів, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю її якості.

  56. Охарактеризувати асортимент трикотажних виробів, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю її якості.

  57. Описати фактори формування якості текстильних виробів, які виготовляють на підприємстві.

  58. Охарактеризувати асортимент тканин, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю її якості.

  59. Охарактеризувати асортимент взуття, що випускається на підприємстві та описати порядок контролю його якості.

  60. Описати фактори формування якості взуття, що виробляється на підприємстві.

  61. Охарактеризувати асортимент хутряних виробів, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю її якості.

  62. Описати фактори формування якості хутряних виробів, які виготовляють на підприємстві.

  63. Охарактеризувати асортимент іграшок, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  64. Охарактеризувати асортимент музичних інструментів, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  65. Охарактеризувати асортимент ювелірних виробів, що виготовляються на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  66. Описати фактори формування якості ювелірних виробів, які виготовляються на підприємстві.

  67. Охарактеризувати асортимент галантерейних виробів, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  68. Охарактеризувати асортимент парфумерно-косметичних виробів, що випускаються на підприємстві та описати порядок контролю їх якості.

  69. Охарактеризувати споживні властивості пакувальних матеріалів, які виготовляються на підприємстві.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]