Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Програма на ДЕК для бакалаврів2010.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
09.09.2019
Размер:
237.06 Кб
Скачать

Оцінки виконання білету комплексного державного екзамену

При перевірці виконання білету комплексного державного екзамену виставляються диференційні оцінки за кожну відповідь, на основі, яких дається загальна оцінка.

Теоретичні питання оцінюються балами. Найвищий бал – “5”, найменший - “1”. Правильна відповідь на кожен тест оцінюється у 2 бали. Задача оцінюється: найвищий бал - “5”, найменший - “1”, в залежності від правильності розрахунку, обґрунтованості висновку.

Оцінки відповідей студентів давати таким чином:

“Відмінно” – при проявленні глибоких знань програмного матеріалу за основною та додатковою літературою, досить повному висвітленню основних категорій, при рішенні прикладів проявленні здібності до творчого мислення, аналізу та вирішення фінансової ситуації, що склалася при виробничо-господарських відносинах. Кількість вірних відповідей може коливатись у межах 85-100%, тобто 28-33 бали.

“Добре” – при виконанні завдання проявлені знання програмного матеріалу на основі літератури, показані здібності до самостійного вивчення проблеми, а також до застосування основних навичок, здобутих при вивченні даного курсу. Кількість вірних відповідей може коливатись у межах 70-80%, тобто 23-27 балів.

“Задовільно” – при проявленні знань основного програмного матеріалу, який потребує подальшого поглиблення знань за фахом. Така оцінка виставляється, якщо були допущені помилки при виконанні завдання, але студент має значні базові знання для вдосконалення і саморозвитку. Вірних відповідей повинно бути не менш 50%, тобто 17-22 бали.