Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Seminars (4 semester).doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
08.09.2019
Размер:
289.79 Кб
Скачать

Реальний кущ: міцний guy або squishy помірний?

ВАШІНГТОН - Як Кущ Президента відповідає витримати ти­ждень terrorist атаки на America тільки не визначать йому для реш­ти його терміну у відомстві, це також дасть нам unfiltered погляд в його душу.

Він не мусить культивувати суспільну підтримку. Голосування йвисаз що переважна кількість Americans би підтримала навіть рі-

шення поїхати до війни. Конгрес, furthermore, нетерплячим дати йому щоб ні він хоче. Досі, незважаючи на цю монолітну підтрим­ку, це невизначений як президент відповісти. Він буде агресивним, squishy або де-небудь проміжний?

Під час його перших восьми місяців у відомстві, Кущ inevitably взяв помірний шлях. Консервативна Республіканська база дозволе­на йому щоб виграти Білий Будинок, але одного разу у Овалі Ві­домство, він staffed його адміністрація з помірним Republicans люб­лять Andrew H. Карта Jr., Colin L. Powell та Christine Todd Whitman.

Він знаходився ні менш гнучкий на його порядку денному. Кущ вихідно наполягав на не-negotiable трильоні $1.6 оподаткову­ють ріжуть, тоді обговорив з Democrats та зменшив це до трильону $1.3. Під час президентської кампанії, він вийшов сильно проти embryonic стовбура-клітина дослідження, але коли час рішення прибув, він побіг до центру, що підтримує обмеженого досліджен­ня на існуючому стовбурі-клітина лінії. Після постановки себе чо-тирьох-площі проти кампанії-фінанси реформа торік, він показав цей літній що він може підписати це в закон якщо таке законодав­ство колись зроблене це до його парти.

Весь з котрих фарбує малюнок Куща як людина котра вражає міцні що -дивляться пози, тоді обережно використовує його полі­тичний вплив викликати помірні компроміси. Він може мати кон­сервативні принципи, але ніхто доказали unyielding.

Вірний, перед атаками lethal Вівторка на Світовому Торговому Центрі та П 'ятикутникові, президент мусить був управляти як но­рмальним політиком, завжди що держить одне око на його поряд­ку денному та іншому на ephemeral політичному calculus що управ­ляє Вашінгтоном. Сьогодні, однак, Кущ війною-час президент, та він можливо єдиним чі дії будуть повністю unbound шляхом полі­тичного розгляду. Дійсно, тяжко conjure сценарієм у котрому Americans би провина президент для існування надто ствердного. Він carte blanche щоб зробити щоб ні його сумління диктує. Так, як він буде використати це?

Останній вівторок, це здавалося що Кущ може покластися на міжнародне право до навіть рахунку. У його першій адресі до нації після атак, він закликав результуючу смерть та devastation «націо­нальна трагедія,» що обіцяє тільки що він «проведе повне дослі-дження-шкали полювати вниз та щоб знайти ці народи котрі здій­снив цей акт.» Його друга адреса поїхала ніяка далі, хоч шляхом його третьої промови він посилався на «акти дня терору.» Йому здавався так, якби президент був би влаштований щоб спіймати terrorists варті довіри та видають їм до Гааги для іспиту. У допитли­вому обігу подій, лідери Німеччини та Франції видані твердження що значно більше pointed. Канцлер Gerhard Schroeder закликаний атакує декларацію війни проти цивілізованого світу,» в той час, як Президент Jacques Chirac сказав «ми повинні битися терорізм усіма засобами.»

Encouragingly, Тон Куща змінена середа, та він здавався очоле­ний до більш сильного курсу дії ніж міжнародне право. Його «акти терору» повернулися в «акти війни.» Він сказав що «Сполучені Штати Америки використають всі наші ресурси перемогти цього ворога.» Він прибув близька що запевняє країна що воєнна відпо­відь зрештою прибуде тому, що, мабуть, акт війни проти Сполуче­них Штатів не може стенд unanswered. У П 'ятницю, він поїхав далі все-таки, vowing «увільнити світ зла.»

Все-таки, питання якого сорту Куща відповіді вирішить на ду­же сильно відкрите. Колишній Президент Рахунок Clinton витра­чені нечисленні дні що вивчають terrorist bombings двох США по­сольств у Африці, тоді замовлена атака cruise ракети та лазерні -керовані бомби на що знаходились повірені щоб знаходитися Osama контейнер Навантажений складовий у Афганістані та на Sudan. Це являло собою різновид retaliation що носило як малень­кий ризик як можливий для США воєнний персонал. Кущ міг по­дібно opt для хірургійного удару, але простягаються їм на період протягом тижнів. Він міг запустити просто риторичну війну на терорізмі, люблять війну на бідності або війні на наркотиках.

Або, президент міг привести нас в реальну війну. Він більше не політик. Він являє собою війну-час лідер великої нації. Він знає що обидва американська суспільна, країна політичне керівництво та більшість цивілізованого світу лишиться в силі біля йому ніяка ма­терія який він, це правове переслідування, хірургійний удар або війна. Це візьме великий intestinal fortitude для президента взяти спокійну міру подій, заявляють війну на націях що гавань наші terrorist вороги та можливо розгортаються США військо на інозе­мному грунті.

George W. Слова Куща все більше міцні. Він вирішив виграти першу війну 21st віку.» Його відповідні справи Будуть прослідкувати?

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]