Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
praktika (1).doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
07.09.2019
Размер:
9.06 Mб
Скачать

Характеристика

Студента IІІ курсу фізико - технологічного факультету Рівненського державного гуманітарного університету групи ТПІ - 31 Павлушенка Олександра Сергійовича

З 05.10.2011р. по 26.10.2011р. Павлушенко Олександр Сергійович проходив технологічну практику в Рівненському державному гуманітарному університеті при кафедрі загальнотехнічних дисциплін і технологій на базі ПП "Барокко", що спеціалізується на виготовленні металовиробів.

Під час перебування на технологічній практиці Павлушенко Олександр зарекомендував себе як хороший, працелюбний та дисциплінований студент, проявляв глибокі теоретичні знання з поставлених індивідуальних завдань. Він з відповідальністю брався за виконання поставленої роботи, чим встановив із працівниками гарні відносини.

Павлушенко Олександр пройшов практику в ході якої отримав та закріпив навички по роботі з металом та оздоблювальних робіт на ПП «Барокко», засвоїв різні види технологічних операцій та ознайомився з різними технологічними рішеннями, працював на різних видах верстатів.

Керівник робіт Кулаковський О.В. рекомендує оцінити технологічну практику студента ІІІ курсу Павлушенка Олександра на «відмінно».

Керівник від підприємства Кулаковський О.В.

Навчальний керівник технологічної практики Кошицький В.В.

16

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]