Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
praktika (1).doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
07.09.2019
Размер:
9.06 Mб
Скачать

Кування, ковані елементи, плазмове та лазерне різання.

Кування, це одне з древніх ремесел наших прадідів. Оскільки усі індустрії розвиваються, так і кування не залишилося на місці, з кожним днем крокувала в ногу з часом. Ще 15 років тому наше виробництво не багатьом відрізнялося від технологій наших предків.

Ми за цей час набралися багато досвіду, щоб передати мистецтво, яке було вдосконалено часом. Підкова, вважалася одним з елементів художнього кування, який приносить удачу.

Художнє кування має на увазі в собі дуже багато напрямів. Кування для саду і городу - перголи для рослин, піраміди для в'юнких рослин, ковані арки їх також використовують для садів як і весільних заходів. У цій категорії ще можна відмітити ковані підставки для квітів, їх можна використовувати, як і на вулиці, квартирі так і в заміському будинку. Одним з основних елементів художнього кування для саду, це звичайно ж ковані мангали.

Наступна категорія це ковані огорожі - їх можна навіть розділити на підкатегорії. Наприклад: ковані брами, секції огорож, зварні грати на вікна, ковані двері.

Усе це використовується для оформлення вашого затишку.

Як ви думаєте, а яке кування буває ще. Це кінцево ручне кування, штамповане кування. Не завжди їх можна розрізнити, але вони завжди відноситимуться до художнього кування. Ви хочете запитати чому, і я вам дам відповідь. Усе залежить від виробника і його фахівців. Якщо кований товар завжди якісний, він і в Африці якісний. Усе залежить від бажання споживача. У будь-якому випадку він правий, по тому що платить.

Ковані елементи

У сьогодення всіма спостерігається свобода і різноманіття в дизайні інтер'єру і архітектурі. Способи організації простору стають формами творчого самовираження. Згідно з даними професійного дизайнерського форуму Homeideas зараз як характерна тенденція відзначається яскравий індивідуалізм як створення зовнішнього вигляду будов, так і організації їх внутрішнього простору. Причому в проектуванні інтер'єру, здається, просто не існує ніяких канонів і правил. Проте окремі тенденції можна виділити, як найбільш актуальні. У створенні дизайну квартири як ніколи затребувані етнічні мотиви. Це може бути реалізовано у напрямі экзотик, коли до інтер'єру привносяться елементи національних культур різних країн (африканський, японський, англійський стилі), або ж витримано в традиціях споконвічно слов'янського житла. Згідно з даними соцопитувань все більшої популярності набуває стиль російського житла XIX століття. Ремонт і обробка будинків в такій стилістиці припускає наявність дерев'яних, різьблених конструкцій, кованих елементів, привнесло до дизайну аксесуарів у дусі народних промислів (плетіння з лози, художнього розпису і так далі). Ще однією новою тенденцією є підхід до дизайну інтер'єру в психологічному ключі. Психодизайн це цікаве нововведення, основоположником якого є голландець Пітер Ван Гог. Річ у тому, що місце існування чинить величезний вплив на емоційний стан людини. Таким чином, ремонт житла можна розцінювати як спосіб терапевтичної дії. Правильно підібраний дизайн не лише відбиває темперамент, світогляд і звички людини, але і здатний виконувати функцію, що коригує. Нервового заспокоїть, нерішучому надасть мотивації, песимістичного розвеселить. Хтось вважає психодизайн іграшкою для багатих, хтось спішно робить перепланування за проектом, схваленим психологом. Так або інакше, це напрям в дизайні все більше набирає оберти і його можна виділити, як одне з основних. І, не дивлячись на те, що індивідуалізм зараз є ключовою тенденцією в питаннях ремонту і обробки котеджів і квартир, три засадничі принципи надійність, функція, користь залишаються такими, що визначають при виборі стилю і напряму як в зовнішньому, так і внутрішньому дизайні.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]