Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1виробнича практика.4 КУРС 2009 Г (1).doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.09.2019
Размер:
219.65 Кб
Скачать

Тема 4. Облік та аудит грошових коштів та грошових документів ( 1 тиждень )

Облік та аудит грошових коштів у касі; Облік та аудит грошових коштів на рахунках у банку у національній та іноземній валюті; Форми розрахунків; Облік та аудит розрахункових операцій;

Студенту необхідно в процесі проходження практики на підприємстві розглянути наступні документи: Прибуткові касові ордера; Видаткові касові ордера; Касову книгу; Виписки банку з поточного рахунку підприємства; Журнал-ордер № 1; Відомості до цього Журналу № 1.1; № 1.2; № 1.3; Головну книгу; Робочі документи аудитора.

Тема 5. Облік та аудит розрахунків по оплаті праці ( 1 тиждень )

Облік персоналу і використання робочого часу; Облік виробітку; Облік та аудит основної і додаткової заробітної плати; Синтетичний і аналітичний облік розрахунків з персоналом з оплати праці; Облік та аудит розрахунків з персоналом за іншими операціями; Облік та аудит розрахунків по страхуванню.

Студенту необхідно в процесі проходження практики на підприємстві наступні документи: Розрахунково-платіжну відомість; Табель робочого часу; Картку особистого рахунку працівника; Реєстр депонованої заробітної плати; Розрахунки з нарахування відпускних та допомоги по тимчасовій непрацездатності; Журнал-ордер № 5 ; № 5 А ; Головну книгу; Робочі документи аудитора.

Тема 6. Облік та аудит розрахунків, довгострокових та поточних зобов’язань (2 тижні)

Облік та аудит розрахунків з підзвітними особами; Облік та аудит кредитів банку; Облік та аудит розрахунків з постачальниками та підрядниками; Облік та аудит розрахунків з покупцями та замовниками; Облік та аудит розрахунків з різними дебіторами і кредиторами; Облік та аудит розрахунків за податками і платежами; Облік та аудит виданих та отриманих векселів.

Студенту необхідно в процесі проходження практики на підприємстві розглянути наступні документи: Авансовий звіт; Журнал ордер № 2; Журнал-ордер № 3; Відомості

№ 3.1 Аналітичного обліку розрахунків з покупцями та замовниками; № 3.2 Аналітичного обліку розрахунків з різними дебіторами; № 3.3 Аналітичного обліку розрахунків з постачальниками та підрядниками; № 3.4 Аналітичного обліку виданих та отриманих векселів; № 3.5 Аналітичного обліку розрахунків за іншими операціями; № 3.6 Аналітичного обліку розрахунків з бюджетом; Головну книгу; Робочі документи аудитора.

Тема 7. Облік та аудит витрат підприємства (2 тижні)

Облік та аудит витрат повинен включать до себе:

-витрати, які включаються в виробничу собівартість продукції ( робіт та послуг): Облік та аудит прямих матеріальних витрат; Облік та аудит прямих витрат на оплату праці; Облік та аудит інших прямих витрат; Облік та аудит загальновиробничих витрат.

- витрати, яки не включаються в виробничу собівартість продукції ( робіт та послуг):

Облік та аудит адміністративних витрат; Облік та аудит витрат на збут; Облік та аудит інших витрат; Облік та аудит фінансових витрат; Облік та аудит надзвичайних витрат.

Студенту необхідно в процесі проходження практики на підприємстві розглянути наступні документи: Журнал-ордер № 5; № 5 А; Відомості з аналітичного обліку витрат; Аркуш-розшифровку; Відомості з обліку валових витрат; Головну книгу; Робочі документи аудитора.