Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
MPP_Avtoservis.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
02.09.2019
Размер:
528.38 Кб
Скачать

14

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Національний університет “Львівська політехніка”

Кафедра менеджменту та міжнародного підприємництва

Курсовий проемп з дисципліни “Менеджмент” на тему “Розробка системи менеджменту в організації

(в малому приватному підприємстві “Автосервіс”)”

Виконала:

студентка групи

Керували:

Львів 2012

Анотація

В даному курсовому проекті розроблено та удосконалено систему менеджменту командитного товариства, яке спеціалізується на ремонті автотранспорту.

В роботі сформовано функції менеджменту, результатом яких виступають методи менеджменту. Розроблено поетапне приймання управлінських рішень з вказаними проблемами.

В проекті здійснено проектування комунікацій на підприємстві.

Сформовано механізми управління групами працівників в організації.

В проекті розроблено пропозиції з удосконалення керівництва.

Як підсумок, оцінено ефективність фактичної та раціональної систем менеджменту.

Annotation

In the given course project is developed and the system of management of the closed joint-stock company is advanced which specializes on motor transportation of cargoes.

In work the functions of management are generated, which result the methods of management act by. Is developed reception of the administrative decisions behind the specified problems.

In the project designing the communications at the enterprise is carried out.

The mechanisms of management of groups of the workers in organization are generated.

In the project the offers on improvement of a management are developed.

As a result, the efficiency of actual and rational systems of management is appreciated.

Зміст

Вступ

1. Загальна характеристика організації

2. Формування функцій менеджменту на підприємстві:

    1. Планування

    2. Організація взаємодії

    3. Мотивування

    4. Контролювання

    5. Регулювання

3. Використання методів менеджменту в організації

4. Розроблення механізму прийняття управлінських рішень в організації

5. Проектування комунікацій на підприємстві

6. Формування механізмів управління групами працівників в організації

7. Розроблення пропозицій з удосконалення керівництва

8. Оцінювання ефективності систем менеджменту

Висновки

Вступ

В цьому курсовому проекті ми всебічно розглядаємо процес управління у товаристві. Опишемо процес формування функцій менеджменту на даному підприємстві, використання методів менеджменту, спроектуємо комунікації, розробимо механізми прийняття управлінських рішень, сформуємо механізми управління групами працівників, розробимо пропозиції з організації та вдосконалення керівництва, розглянемо організацію праці менеджерів та деякі інші аспекти функціонування організації. МП займається ремонтом автомобілів, технічним обслуговуванням автомобілів. При перевезені автомобільним транспортом припускають використання рухомого складу (автомобілів і автопоїздів), що знаходиться в справному технічному стані. Справний технічний стан означає повна відповідність рухомого складу нормам, обумовленим правилами технічної експлуатації, і характеризує його працездатність.

Працездатність автомобіля оцінюється сукупністю експлуатаційно-технічних якостей: динамічністю, стійкістю, економічністю, надійністю, довговічністю, керованістю і т.д., які для кожного автомобіля виражаються конкретними показниками. Щоб працездатність автомобіля в процесі експлуатації знаходилася на необхідному рівні, значення цих показників тривалий час повинні мало змінитися в порівнянні з їхніми первісними величинами. Однак технічний стан автомобіля, як і всякої іншої машини, у процесі тривалої експлуатації не залишається незмінними. Воно погіршується в наслідку зношування деталей і механізмів, поломок і інших несправностей, що приводить результаті до погіршення експлуатаційно-технічних якостей автомобіля.

Зміна зазначених якостей автомобіля в міру збільшення пробігу може відбуватися також у результаті недотримання правил технічної експлуатації або технічного обслуговування автомобіля. Основним засобом зменшення інтенсивності зношування деталей і механізмів і запобігання несправностей автомобіля, тобто підтримання його в належному технічному стані, є своєчасне і високоякісне виконання технічного обслуговування. Під технічним обслуговуванням розуміють сукупність операцій , ціль яких - попередити виникнення несправностей (підвищити надійність) і зменшити зношування деталей (підвищити довговічність), а послідовно, тривалий час підтримувати автомобіль у стані постійної технічної справності і готовності до роботи. Навіть при дотриманні всіх заходів зношування деталей автомобіля може привести до несправностей і до необхідності відновлення його працездатності або ремонту. Отже, під ремонтом розуміється сукупність технічних впливів, спрямованих на відновлення технічного стану автомобіля (його агрегатів і механізмів), що втратив обслуговування і ремонту автомобілів. Основний документ відповідно до якого робиться ТО і ремонт на авто підприємствах - це положення про ТО і ремонт автомобільного транспорту.

МП на даному етапі є рентабельним, воно займає досить міцні позиції, але його діяльність вимагає проведення вдосконалень. Потрібно вдосконалити та відрегулювати процес водопостачання на підприємстві, провести широку рекламну кампанію та вирішити деякі інші проблеми. Підприємницьке “життя” в Україні виходить на новий шлях, який відзначається жорстокою конкуренцією і нестабільністю зовнішніх факторів. Метою курсового проекту є розроблення фактичної системи менеджменту і її раціоналізація у зв’язку зі зміною умов функціонування.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]