Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Прикраса для молодої панночки. Логачова К..doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
30.08.2019
Размер:
4.34 Mб
Скачать

Підвіска з фіолетовим кристалом Swarovski

307,00 грн

За результатами мінімаркетингового дослідження ми виявили, що ціна виробу – 53 – 86 грн є доступною для споживача, вигідною для виробника, і в той же час, конкурентоспроможною. Вважаю, що моя прикраса – трансформер матиме попит на ринку і заповнить прогалину в асортименті виробів цього напрямку тому, що ручна робота дуже ціниться та становить перевагу іншим прикрасам.

5.2. Вивчення потенційного покупця та потенційного попиту.

Серед потенційних покупців ми розглядаємо дві групи людей: перша – ті, що могли б придбати цей виріб, як подарунок; друга – ті, що придбали б прикрасу для задоволення своїх естетичних смаків.

З огляду на вивчення ринку та потенційного попиту можна з певністю стверджувати, що ринкова ніша у регіоні не заповнена аналогічними товарами. І цю прогалину легко можна заповнити шляхом стимулювання споживчого попиту.

5.3 Стимулювання попиту.

Стимулювати попит покупця намагатимемося через прищеплення йому навичок відношення до свого стилю , любові до прекрасного і оригінального. Плануємо рекламу такого типу: «Купуйте тільки довершене,прикрасьте своє вбрання надзвичайною річчю!Придбайте стильну багатофункціональну прикрасу!» Для стимулювання попиту та розширення асортименту продукції ми виготовлятимемо наші прикраси у різному кольоровому рішенні.

Р екламний плакат

ІІІ Технологічний етап

Ііі Технологічний етап

  1. Виконання технологічних операції:

  • Виготовлення деталей виробу

  • Корекція послідовності операцій, режимів обробки та послідовності складання виробу

  • Дотримання правил техніки безпеки та санітарної гігієни

  1. Самоконтроль своєї діяльності:

  • Здійснення контролю якості обробки деталей конструкції під час виготовлення та складання виробу

  • Вимоги до якості виконання операцій: рівні зрізи на тканині, точність розкрою, рівномірність та щільність розкладених волокон, міцність з’єднання волокон з тканиною.

  1. Дотримування технологічної, трудової дисципліни, культури праці.

Іv Заключний етап

  1. Корегування виконаного виробу: порівняння виконаного проекту із запланованим, усування недоліків

  2. Випробування проекту

  3. Самооцінка проекту і аналіз підсумків

У результаті розробки проекту можна зробити висновок, що я досягла мети. Під час роботи над проектом я багато дізналася з історії виникнення прикрас, бісероплетіння та валяння, про моделі-аналоги, які матеріали необхідні для її виготовлення. Вдосконалила свої знання з матеріалознавства, моделювання, креслення та конструювання, художньої обробки різних матеріалів, на практиці застосувала економічні знання.

КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ

Технологічні – оригінальність використання і поєднання матеріалів; нестандартні технології; незначна витрата коштів; середня складність і обсяг виконаних робіт відповідає всім вимогам ручних робіт.

Конструктивні: зручність використання, міцність, надійність; відповідність конструкції призначенню виробу; середня складність побудови конструкції.

Економічність: невелика собівартість проекту; невисокий рівень продажної ціни; під час рекламної компанії в школі і серед знайомих - з'явилось багато бажаючих придбати таку прикрасу. Вважаю, що є необхідність у даному виробі на ринку.

Екологічність: забрудненість навколишнього середовища під час виготовлення виробу відсутня; можливість повторного використання виробу по закінченню строку служби.

  • Естетичність: оригінальність форми; композиційна завершеність; класичне кольорове рішення; романтичний стиль.

Самооцінка проекту: прикраси-трансформера 12 балів.