Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Копия Практика ТПМ-21, 2011 год.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
25.08.2019
Размер:
34.61 Кб
Скачать

3.Екскурсія на аеродромі Кохнівки:

19.03.2012 р. у нас була запланована екскурсія на аеродром Кременчуцького льотного коледжу НАУ, який знаходиться в селищі Велика Кахнівка, де нам розповідали про аеродром, що там знаходиться і які функції виконуються.

Також ми були на складі ПММ. Ознайомились з роботою служби ПММ. Бачили лабораторію ПММ, рухомі засоби заправлення ПЗА 7,5-500, складські приміщення для зберігання робочих рідин, а також підземні резервуари для зберігання палива.

4.Висновки та пропозиції

Під час проходження практики я дізналась багато нового, здобула знання, які знадобляться мені не тільки в професії, а й в житті.

Два тижня проходження практики я дізналася про обладнання служби ПММ, що використовуються для заправки ПС. Також вивчила технічне обслуговування для різних обладнань, таких як: дихальний клапан, запобіжник вогневий, центробіжний та поршневий насос, фільтра передньої очистки.

При проходженні практики електромонтажних робіт в кабінетах 505, 510 я вивчила техніку безпеки, навчилася паяти, лудити, читати електричні та фідерні схеми. Ознайомилася з різними видами припою, технологією пайки, ізоляційними матеріалами, флюсами.

За весь період проходження навчально-виробничої практики я навчилася користуватися такими інструментами як: штангенциркуль, мікрометр, тестер, плоскогубці, відсос, паяльник, молоток, лінійки, кернер, зубило, креслярка та напильник. Ознайомилася з токарним і свердлильним станком, видами заклепувальних швів, навчилася виконувати розмітку, рубку, різання та ін.

26.03.2012

5.Відгук керівника практики

Курсант виконав програму навчальної практики в повному обсязі. Матеріал засвоїв з оцінкою ________ Під час проходження практики зарекомендував себе з позитивної сторони. На зауваження реагує правильно. Пропоную допустити до складання кваліфікаційного іспиту.

12