Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Rab_progr_pract.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
23.08.2019
Размер:
1.44 Mб
Скачать

Тема 7. Створення графічних об 'єктів. Презентацій.

Створення об'єкту, виділення об'єкту, переміщення об'єктів, зміна розмірів об'єкта, форматування об'єктів, групування об'єктів, створення текстового поля.

Створення презентацій за допомогою MS Power Point. Вставка в презентацію динамічних об'єктів, гіперпосилань. Використання панелі "Ефекти анімації".

- 2 години

Тема 8. Комп 'ютерні мережі.

Можливості локальних та глобальних комп'ютерних мереж. Ознайомлення з основними мережевими топологіями, їх характеристика, можливості, основні переваги та недоліки. Новітні тенденції у розвитку мережевих топологій.

Огляд базових та сучасних середовищ передачі даних у мережах, їх характеристика, можливості, основні переваги та недоліки. Ознайомлення з компонентами, які необхідні для побудови найпростіших мереж. Нові напрямки у розвитку середовищ передачі даних.

Ознайомлення з основними мережевими топологіями. їх характеристика, можливості, основні переваги та недоліки. Новітні тенденції у розвитку мережевих топологій. Огляд базових та сучасних середовищ передачі даних у мережах. їх характеристика, можливості, основні переваги та недоліки. Ознайомлення з компонентами, які необхідні для побудови найпростіших мереж. Нові напрямки у розвитку середовищ передачі даних.

Способи підключення до Internet. Характеристика та можливості системи електронної пошти. Структура адреси електронної пошти. Програми для роботи з електронною поштою. Порядок і правила підключення до системи електронної пошти. Організація доменного імені WEB-сторінки. Програмне забезпечення для роботи з WWW. Основні правила пошуку та побудови запитів. Пошукові системи. Українські та російські пошукові сервери. Ознайомлення з Web-сайтом підприємства.

- 4 години

II. Організація проведення практики та формування звіту

Практика проводиться на базі навчальних аудиторій коледжу.

Індивідуальне завдання для кожного студента складається з 9 завдань. Індивідуальне завдання надається викладачем на основі варіантів, представлених на подальших сторінках методичної розробки.

Виконання перших 4 завдань фіксується в рукописному вигляді (або роздрукованому у форматі .doc) у розділі "Звіт про проходження практики", зразок якого наведений в методичній розробці (розділ 5).

Наступні 5 завдань виконуються практично на ПК і надаються викладачу для оцінювання на зовнішніх носіях.

Завдання 5 (USB накопичувач, файл Word1).

Завдання 6 (USB накопичувач, файл Word2).

Завдання 7 (USB накопичувач, файл Excel1).

Завдання 8 (USB накопичувач, файл Excel2).

Завдання 9 (USB накопичувач, файл Present).

Завдання 9 здається у роздрукованому вигляді.

Студент отримує залік з практики, якщо він виконує всі завдання, вільно орієнтується в їх виконанні, в змозі відповісти на запитання стосовно виконаних завдань.

III. Інструктаж з техніки безпеки

Студенту забороняється:

  • самостійно від'єднувати ПК від електричної мережі;

  • розбирати ПК, під'єднувати та від'єднувати периферійне обладнання ПК.

При роботі з ПК необхідно розташовуватись на відстані витягнутої руки від поверхні екрана монітору до очей (приблизно 70-80 см). Для великих моніторів цю відстань потрібно збільшити. Крім того, місце розташування й орієнтація монітора щодо джерел світла повинна забезпечувати найменшу кількість відблисків. Рівень очей повинен бути на 15-20 см вище центра екрана. Рівень зап'ясть утримується на рівні або нижче рівня ліктів. Рівень пальців - на рівні або нижче рівня зап'ясть, тому що пальці мають найбільшу волю пересування, коли вони знаходяться на рівні або ж трохи нижче рівня зап'ясть.

Забороняється робота з комп'ютером у темному або напівтемному приміщенні.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]