Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
SEMINAR_4_MIZhN.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
23.08.2019
Размер:
145.92 Кб
Скачать

6. Оплата ціни товари або послуги та виникнення у Покупця права на отримання товару та/або послуги.

Купон, направлений Покупцю, являється підтвердження отримання Повіреним Замовлення від Покупця, а також поступлення грошових коштів на банківський рахунок Повіреного у вигляді оплати придбаного Покупцем товару та/або послуги. Купон підтверджує право Покупця на отримання придбаного товару та/або споживання придбаної послуги.

Погоджуючись з даними Умовами продажу, Покупець погоджується з наступними правилами оплати: оплата ціни замовленого товару та/або послуги відповідно до Договору, а також вартість доставки товару, якщо передбачена доставка товару Покупцю, здійснюється Покупцем в безготівковій формі шляхом перерахування грошових коштів через систему платежів Платіжного агента. Порядок оплати в системі платежів Платіжного агента регулюється законодавством України та правилами Платіжного агента.

Погоджуючись з даними Умовами продажу, Покупець підтверджує, що до його відома доведено, що Платіжний агент при здійсненні платежів може стягувати комісію або іншу суму винагороди за здійснення платежу. Розмір такої комісії або іншої суми встановлюється Платіжним агентом самостійно відповідно до законодавства України та правил Платіжного агента.

7. Доставка товару

Доставка товару, придбаного Покупцем, здійснюється на умовах, вказаних Повіреним в інформації про товар, розміщеній на Інтернет-сайті, а також в Купоні, отриманому Покупцем від Продавця, представленого в особі Повіреного, після повної оплати Покупцем придбаного товару.

Приймаючі дані Умови продажу, Покупець погоджується з тим, що відповідальність за доставку товару, дотримання термінів доставки, вказаних на Інтернет-сайті та в Купоні, несе Продавець.

Покупець може отримати більш докладну інформацію про доставку товару шляхом безпосереднього звернення до Продавця відповідно до контактних даних, вказаних на Інтернет-сайті та/або в Купоні.

9. Надання послуг

Послуги, придбані Покупцем відповідно до Договору, надаються на умовах, вказаних на Інтернет-сайті та в Купоні, отриманому Покупцем від Продавця, представленого в особі Повіреного, після повної оплати Покупцем придбаної послуги. Для отримання придбаної послуги, Покупець повинен звернутися за місцем надання послуги, вказаному на Інтернет-сайті та в Купоні.

Приймаючи дані Умови продажу, Покупець погоджується з тим, що відповідальність за надання послуги, її якість та дотримання інших умов, вказаних на Інтернет-сайті та/або в Купоні, несе Продавець (Довіритель).

Покупець може отримати більш докладну інформацію про надання послуги шляхом безпосереднього звернення до Продавця (Довірителя) згідно з даними, вказаними на Інтернет-сайті та в Купоні.

9. Якість товарів, послуг та гарантійні умови

Приймаючи дані Умови продажу, Покупець погоджується з тим, що відповідальність за якість товарів та послуг, їх відповідність вимогам законодавства України, дотримання законодавства про захист прав споживачів повною мірою несе Продавець або виробник.

Усі питання та претензії, пов'язані з якістю та безпекою товарів та послуг, достовірністю інформації про товари та послуги, дотриманням законодавства про захист прав споживачів, у тому числі вимоги щодо обміну Товару та усуненню недоліків, Покупець повинен направляти безпосередньо Продавцю.

10. Одностороннє розірвання Договору Покупцем або Продавцем, представленим Повіреним.

Договір купівлі-продажу товару та/або надання послуги вважається укладеним з моменту отримання Покупцем Купона та діє до виконання Продавцем та Покупцем своїх зобов'язань. Одностороннє розірвання Договору не допускається за винятком випадків, встановлених законодавством та даними Умовами.

Покупець має право розірвати укладений Договір купівлі-продажу товару шляхом безпосереднього повідомлення про це безпосередньо Продавця на протязі 14 (чотирнадцяти) днів з моменту направлення Повіреним Купона Покупцю або з моменту отримання товару або першої поставки товару. Повідомлення Продавця здійснюється згідно з інформацією, викладеною на Інтернет-сайті або в Купоні. При цьому Покупець розуміє, що Постановою Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 року встановлений перелік товарів належної якості, які не підлягають обміну (поверненню).

Приймаючи дані Умови продажу, Покупець погоджується, що за дотримання вимог чинного законодавства щодо наслідків розірвання Договору купівлі-продажу товару відповідальність несе Продавець.

Шляхом безпосереднього повідомлення Продавця, Покупець має право розірвати укладений Договір надання послуг на протязі 14 (чотирнадцяти) днів від моменту направлення Повіреним Покупцю Купона за умови, що послуга не була надана до завершення вказаного терміну.

Відносини, пов'язані з розірванням Договору Покупцем у зв'язку з неналежною якістю товарів та/або послуг регулюються законодавством України, відповідальність за дотримання якого несе Продавець.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]