Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Контрольна для МКз 3-2.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
18.08.2019
Размер:
168.96 Кб
Скачать

2.4 Вибір типу рухомого складу.

Вибір типу автобусів для роботи на міжнародних маршрутах обумовлюється:

  • дорожніми умовами. Автобуси, що мають високі швидкості руху, повинні експлуатуватися на дорогах з удосконаленим покриттям, що мають достатню ширину поїзної частини, необхідні радіуси повороту;

  • умовами проїзду пасажирів на маршрутах великої довжини. При наявності значної кількості транзитних пасажирів повинні використовуватися автобуси, що забезпечують найбільший комфорт поїздки;

  • розміром і характером пасажиропотоку, ефективністю експлуатації автобусів. На маршрутах з невеликим пасажиропотоком доцільно використовувати автобуси середньої й малої місткості.

Тип рухомого складу на маршруті визначаємо в залежності від найбільш завантаженої ділянки маршруту за рейс. Для маршруту Кривий Ріг (Україна)- ………. цей показник дорівнює:……..

Приймаємо автобус: ….. (тут студенти повинні вибрати сучасну модель автобуса, який буде задіяний в перевезенні пасажирів в міжнародному сполученні та надати його техніко-експлуатаційні характеристики: призначення, тип, клас, колесну формулу, базове шаси, повну масу, двигун, тип двигуна, робочий об’єм двигуна максимальну швидкість, норму токсичності, кількість посадкових місць, пасажироміскість, об’єм багажних відділень, розмір шин).

2.5 Складання розкладу руху автобусів на маршруті (наказ Міністерства транспорту України від 21.01.1998 № 21).

2.6 Перевізні документи при виконанні перевезень пасажирів у міжнародному сполученні.

2.8Порядок здійснення прикордонного митного контролю.

2.9   Порядок і умови організації міжнародних перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом.

Порядок і умови організації міжнародних перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом, визначається Заканом України «Про автомобільний транспорт» (розділ IV. Міжнародні перевезення пасажирів і вантажів.) зі змінами і доповненнями внесеними Законом України від 23 лютого 2006 року № 3292-IV.

2.10 Вибір раціональних режимів праці водіїв.

2.11 Обовязки та права пасажира, пасажирського перевізника та водія. («Правила надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 р. № 176 зі змінами).

Висновки: Проаналізувати розвиток міжнародних перевезень пасажирів.

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ контрольної РОБОТИ

Для виконання контрольної роботи необхідно:

  • вивчити методичні вказівки й розділи курсу, що відповідають змісту контрольної роботи;

  • виконати контрольну роботу відповідно до методичних вказівок;

  • описати виконання проведених розрахунків і послідовність побудови графіків.

Контрольна робота повинна містити вихідні дані із вказівкою номера варіанту й необхідні розрахунки, що приводяться в послідовності їхнього виконання з короткими поясненнями

Формули необхідно записувати спочатку в загальному виді з розшифровкою значень букв і вказівкою одиниць виміру.

Текст записки повинен бути написаний чорнилом (пастою синьої або чорної кольору на аркушах розміром 297x210 см, а аркуші пронумеровані у верхньому правому куті). Креслення виконуються олівцем на міліметровому папері. Допускається комп'ютерне виконання записки й креслення.

Контрольна робота повинна мати титульний аркуш, форма якого наведена в додатку

Текст контрольної роботи й креслення графічної частини брошуруються й представляються в деканат для перевірки у встановлений термін.