Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
METOD _MAGYSTER_11.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
16.08.2019
Размер:
745.98 Кб
Скачать

3.7. Оформлення списку використаних джерел

До цього списку включаються усі використані джерела, які розташовуються у такому порядку: вказуються розглянуті законодавчі та нормативно-правові акти в порядку ієрархії, згодом джерела монографічної, періодичної, довідкової літератури за алфавітом. Інформація про видання (монографії, підручники, довідники тощо) має включати: прізвище та ініціали автора, назву книги, місце видання, видавництво і рік видання, обсяг у сторінках. Ці дані друкуються у виданнях.

Прізвище автора подається у називному відмінку. Якщо є два, три чи чотири автори, то їх прізвища з ініціалами подають у тій послідовності, у якій вони надруковані у книзі; перед прізвищем наступного автора ставлять кому. При наявності більше чотирьох авторів, вказують прізвища з ініціалами тільки перших трьох, а далі пишуть слова ”та інші”. Назву місця видання необхідно подати повністю у називному відмінку; можна скорочувати назви тільки двох міст: Київ (К.), Москва (М.).

Дані про статтю із періодичного видання мають вказувати: прізвище та ініціали автора, заголовок статті, назву видання (журналу), назву серії (якщо така є), рік випуску, номер видання (журналу), сторінки, на яких розміщена стаття. Заголовок статті подається у тому вигляді, як вказано у періодичному виданні. Назву серії пишуть після скороченого слова “сер”. Номери сторінок, на яких розміщена стаття, розділяють рискою, наприклад, C.32-39.

3.8. Оформлення додатків

Додатки оформляються як продовження роботи на наступних її сторінках або у вигляді окремої частини (книги), розміщуючи їх у порядку посилань у тексті роботи. Кожний додаток починається з нової сторінки. Додаток повинен мати заголовок, надрукований угорі малими буквами з першої великої симетрично відносно тексту сторінки. Посередині рядка над заголовком малими буквами з першої великої друкується слово “Додаток …” і велика літера української абетки, наприклад “Додаток А”, “Додаток Б”. Додатки слід позначати послідовно відповідно до букв алфавіту, за винятком букв Г, Ґ, Є, І, Ї, Й, О, Ч, Ь. Один додаток позначається як додаток А.

Текст кожного додатка може поділятись на розділи та підрозділи, які нумеруються у межах кожного додатка. У цьому разі перед кожним номером ставлять позначення додатку (літеру) і крапку, наприклад А.2 – другий розділ додатка А; В.3.1. – підрозділ перший третього розділу додатка В.

Ілюстрації, таблиці і формули у додатках нумеруються у межах кожного додатка, наприклад: рис. А.1.2. – другий рисунок першого розділу додатка А; формула (В.1) – перша формула додатка В.

При оформленні додатків окремою частиною (книгою) на титульному аркуші роботи під її назвою друкують великими буквами слово “ДОДАТКИ”.

Додаток А

Приклад виконання складової частини роботи «Правове регулювання діяльності Відділу місцевих податків, тарифів та цін Управління економіки Департаменту економічної політики Львівської Міської Ради» (магістерська програма «Управління державними фінансами»)

Львівська міська рада – представницький орган місцевого самоврядування, який наділений правом представляти інтереси територіальної громади і приймати від її імені рішення та здійснює в її інтересах функції і повноваження місцевого самоврядування, визначені Конституцією України, Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про статус депутатів місцевих рад”, Європейською хартією місцевого самоврядування, іншими нормативно-правовими актами та Регламентом ЛМР.

Департамент економічної політики є виконавчим органом Львівської міської ради, утвореним відповідно до ухвали міської ради № 94 від 06.07.2006р. „Про затвердження структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання” та згідно чинного законодавства України. Департамент у своїй діяльності керується Конституцією та Законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, ухвалами Львівської міської ради, розпорядженнями міського голови, рішеннями виконавчого комітету, Положенням про департамент, іншими нормами чинного законодавства України.

Відповідно до Положення про управління економіки департаменту економічної політики Львівської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 27.10.2006р. №1204 „Про затвердження Положення про управління економіки Львівської міської ради та його структури”, дане Положення визначає повноваження, організацію та порядок діяльності відділу місцевих податків, тарифів та цін управління економіки департаменту економічної політики Львівської міської ради. Відділ місцевих податків, тарифів та цін є структурним підрозділом управління економіки та департаменту економічної політики Львівської міської ради. Відділ у своїй роботі підконтрольний і підзвітній директору департаменту економічної політики, начальнику управління економіки. Відділ, як структурний підрозділ Управління, не наділений правами юридичної особи, не вправі володіти відокремленим майном, мати самостійний баланс, набувати майнові і немайнові права та обов’язки, а також виступати позивачем, або відповідачем в суді, господарському суді, третейському суді від свого імені. Відділ у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, постановами Верховної Ради України, Указами і розпорядженнями Президента України, постановами і розпорядженнями Кабінету Міністрів України, рішеннями обласної і ухвалами міської рад, розпорядженнями Голови Львівської обласної державної адміністрації та розпорядженнями міського голови м. Львова, рішеннями виконавчого комітету Львівської міської ради, наказами начальника Управління та директора Департаменту, іншими актами, прийнятими уповноваженими на це органами державної влади та місцевого самоврядування та Положенням.

Згідно Положення до компетенції Відділу відноситься:

• реалізація тарифно-цінової політики через впровадження економічно обґрунтованих тарифів відповідно до діючого законодавства;

• розгляд та погодження тарифів для оплати послуг, які фінансуються з бюджету, що надаються підприємствами та установами, підпорядкованим департаменту та подання їх на затвердження департаментом, контроль за їх дотриманням;

• розгляд та подання пропозицій департаменту щодо погодження тарифів, що встановлюються іншими виконавчими органами ради;

• підготовка пропозицій щодо встановлення розмірів та ставок місцевих податків і зборів в межах, визначених законодавством;

• розгляд та подання пропозицій департаменту щодо погодження розміру внесків на розвиток соціальної інфраструктури м. Львова;

• надання дозволу на право за використання місцевої символіки;

• забезпечення реалізації державної регуляторної політики у міській раді та її виконавчих органах;

• розробка проектів нормативно-правових актів Львівської міської ради, які стосуються повноважень Відділу.

До складу Відділу входять:

• сектор тарифів та цін;

• сектор місцевих податків та регуляторної політики.

Додаток Б

Приклад виконання складової частини роботи (порівняльний аналіз) (магістерські програми «Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу», «Управління страховою діяльністю»)

Показники для порівняльного аналізу тенденцій розвитку ______________ (об’єкт дослідження) із аналогічними показниками за видом економічної діяльності

Показники, одиниці виміру

Фактичні значення показників за роками

Ланцюгові темпи зміни показників, %

Середні темпи зміни, %

2006

2007

2008

2009

2007

2008

2009

ФАКТИЧНІ ПОКАЗНИКИ ПО ПІДПРИЄМСТВУ, СТРАХОВІЙ КОМПАНІЇ, БАНКУ

1. ……………

2. ………….

3. ……………

Показники ЗА ВИДАМИ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

1. ………….

2. ………….

3. ………….

Продовження додатку Б

Приклад виконання складової частини роботи (порівняльний аналіз) (магістерська програма «Управління державними фінансами»)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]