Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Загальний регламент змагань з картингу на 2012...doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
15.08.2019
Размер:
315.39 Кб
Скачать

20.8.8. Східний регіон:

Сумська обл.

Полтавська обл.

Дніпропетровська обл

Запорізька обл.

Донецька обл.

Луганська обл.

Харківська обл.

20.8.9. Південний регіон:

Миколаївська обл.

Одеська обл.

Херсонська обл.

Автономна Республіка Крим

20.8.10. Організатори територіальних змагань зобов'язані в 3-денний термін після закінчення змагань надати в Оргкомітет підсумкові протоколи особистого заліку. Оргкомітетом буде складено список допущених водіїв до фінальних змагань від кожної території пропорційно кількості стартувавших у територіальних. Список допущених водіїв буде завчасно надіслано Осередкам і клубам ФКУ.

20.8.11. Розподіл по регіонах умовний (за економічними критеріями), тому водії з одного регіону можуть приймати участь в змаганнях іншого.

20.8.12. Територіальні змагання повинні бути включені в План-календар змагань з картингу, а клуби та спортсмени повинні бути ознайомлені з ним не пізніше як за 30 календарних днів до початку змагань.

20.8.13. Територіальні змагання можуть поєднуватися з іншими календарними спортивно-масовими заходами ФКУ.

20.8.14. Організатор може запросити водіїв інших класів (з метою популяризації картингу), оголосивши для них окремий Приз або Кубок.

20.8.15. Дистанція фінального заїзду:

- дорослі спортсмени - 15 - 20 км.

- група юнаків - 10 - 15 км.

- групи “Піонер” і «Ракет» - 6 - 10 км.

20.8.16. Учасники, водії, механіки територіального чемпіонату України-територіального чемпіонату ТСОУ повинні сплатити членський внесок ФКУ та отримати відповідні спортивні документи у місцевому осередку ФКУ.

20.8.17. Всі водії фінальних змагань мають право заявитись до змагань Кубку України 2011 року.

20.8.18. Всі водії, механіки, особи, які призначені своїми командами для виконання обов’язків “Учасник” повинні мати діючі страхові поліси на суму:

- Територіальний чемпіонат України-територіальний чемпіонат ТСОУ і Кубок (учасники Територіального Чемпіонату)-не менше 2000 грн.;

- Чемпіонат України-чемпіонат ТСОУ - не менше 10000 грн.

20.9. Час закриття фінішу після завершення лідером фінального заїзду - 2 хвилини.

20.10. Заїзд класифікується, якщо на стартовій позиції у встановлений час заїзду знаходиться не менше 5 картів. Стартовою позицією вважається місце в передстартовій зоні, визначене для пілота.

20.11. Змагання класифікуються, якщо класифіковано хоча б один заїзд.

20.12. Другий фінальний заїзд класифікується незалежно від кількості стартувавши в ньому пілотів, якщо класифіковано 1-й фінальний заїзд.

20.13. Якщо у змаганнях приймає участь менше 5 водіїв, то дистанцію встановлює Директор перегонів.

20.14. До чемпіонатів, Кубку України-чемпіонатів і Кубку ТСО України, національних та інших змагань допускаються тільки члени ФКУ. Пілоти, які отримують залік серед колективів ТСО України повинні бути членами ТСОУ. Членство ТСОУ підтверджується наданням під час адміністративної перевірки членського квитка.

ХХI. ВИДИ КОМАНДНИХ ЗАЛІКІВ ТА ВИЗНАЧЕННЯ КОМАНДНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ.

21.1. У чемпіонаті і Кубку України командний залік визначається:

-залік Осередків - по 6-и та менше найкращим особистим результатам пілотів на кожному етапі незалежно від особи пілота, але не більше, двух результатів у кожному класі картів. Залікові очки нараховуються по таблиці “Б”;

-залік команд у міжнародних класах картів - по 3-м та менше найкращим особистим результатам пілотів на кожному етапі незалежно від особи пілота, але не більше двох результатів у кожному класі картів. Залікові очки нараховуються по таблиці “Б”;

-залік команд у національних класах картів - по 3-м та менше найкращим особистим результатам пілотів на кожному етапі незалежно від особи пілота, але не більше двох результатів у кожному класі картів. Залікові очки нараховуються по таблиці “Б”.

Загальні командні місця визначаються по найбільшій сумі очок, набраних командою на 5 етапах.

21.2. У територіальному чемпіонаті України командний залік визначається:

-залік Осередків - по 4-х та менше найкращим особистим результатам пілотів, але не більше, як по одному результату у кожному класі картів фінальних змагань. Залікові очки нараховуються по таблиці “Б”;

-залік команд - по 3-х та менше найкращим особистим результатам пілотів, але не більше, двох результатів у кожному класі картів фінальних змагань. Залікові очки нараховуються по таблиці “Б”;

21.3. В змаганнях Територіального Чемпіонату України визначаються команди - переможці територіальних змагань. Залік - по 4- та менше найкращим результатам водіїв в особистому заліку, але не більше 2-х результатів в одному класі картів.