Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Загальний регламент змагань з картингу на 2012...doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
15.08.2019
Размер:
315.39 Кб
Скачать

«Затверджую» «затверджую» «затверджую»

Президент ФКУ Голова ТСО України Заступник Міністра України

______________ Демянко М.І.______________Тімченко В.М. __________

__ грудня 2011 р. «____» січня 2011 р. «____» ______________ 2011р.

Загальний регламент чемпіонатів, кубку україни – чемпіонатів і кубку тсо україни та національних змагань з картингу на 2012 рік.

Загальний Регламент особисто-командних Чемпіонатів, Кубку України – Чемпіонатів і Кубку ТСО України та національних змагань з картингу з шосейно-кільцевих перегонів, які об’явлені Федерацією картингу України у 2012 році, розроблений згідно з Положеннями регламентуючих документів СІК/ФІА, Національних спортивних правил з картингу і регламентуючих документів ФКУ.

Загальні Регламенти Трофею “Rotax Max” та інших видів, будуть надані додатково, після затвердження їх профільними комітетами та президією ФКУ.

Чемпіонати, Кубок України- Чемпіонати і Кубок ТСО України та національні змагання з картингу з шосейно-кільцевих перегонів, Трофею “Rotax Max” та інших видів є офіційними змаганнями, призначеними Федерацією Картингу України згідно заяв Організаторів і проводяться під контролем ФКУ. Всі суб’єкти, юридичні та фізичні особи (організатори змагань, офіційні особи, учасники, водії, механіки), які приймають участь у змаганнях у будь-якій посаді, повинні признавати і дотримуватись положень даного Регламенту, всіх керівних документів Федерації та мати відповідні спортивні документи ФКУ.

В разі порушення положень даного Регламенту, ФКУ залишає за собою право застосовувати необхідні санкції.

Чемпіонат України-Чемпіонат ТСО України 2012 року з шосейно–кільцевих перегонів проводиться у наступних класах картів: „Піонер-національний-міні“, Піонер - національний”, “ Парілла-60”, «KF-3», « KF-2», “KZ-2”, «Комет-120».

Територіальний Чемпіонат України-Територіальний Чемпіонат ТСО України 2012 року з шосейно–кільцевих перегонів проводиться у наступних вікових групах і класах картів:

Вікова група

Класи картів

6-8 років

“Піонер-Н-міні”

9-12 років

“Піонер-Н”, «Піонер-Б»

12-16 років

“Популярний-юнаки”

10 – 14 років

Клас «Кадет»

Старше 15 років

“Популярний”, «ІСА-KF-2», «ФС-KZ-2», „Комет-120”

До командного заліку входять класи: “Піонер-національний-міні”, “Піонер-національний”, “Популярний-юнаки”, “Популярний”.

Якщо у класах картів: «Піонер-Б», «Кадет», «Комет-120», «ІСА-KF-2», і «ФС-KZ-2» у територіальних змаганнях прийняло участь більше 5 пілотів у класі і вони підтвердили участь у фіналі, то під час фінальних змагань у цих класах проводяться змагання у особистому заліку.

Всеукраїнські змагання учнівської молоді проводяться згідно Регламенту Організатора – Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

Кубок України-Кубок ТСО України 2012 року з шосейно - кільцевих перегонів проводиться у наступних класах картів: “Піонер-національний-міні”, “Піонер-національний”, “Парілла-60”, “Популярний-юнаки”, “Комет-120”, «KF-3», “Популярний”, «KF-2», “KZ-2”. У класі картів «Комер-60» у 2012 році проводяться особисті змагання на «ТРОФЕЙ ФКУ». Змагання проводяться спільно з Кубком України з класом “Парілла-60” або зі спільним стартом і окремим заліком або роздільно.

У класі картів «Комер-60» у 2012 році проводяться особисті змагання на «КУБОК ФКУ». Змагання проводяться спільно з етапами Чемпіонату України з класом “Парілла-60” або зі спільним стартом і окремим заліком або роздільно.