Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1_Програма_Виробнича прак_Рибченко.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
306.18 Кб
Скачать

2. Проведення практики і керівництво нею

2.1. Зазначити термін практики згідно з навчальним планом, відхилення від плану і їх причини. Висвітлити своєчасність розподілу студентів на практику, труднощі з розподілом. Повідомити про явку студентів на практику, прогули та інші порушення дисципліни, їх причини, заходи щодо усунення, а також реакцію порушників.

2.2. Охарактеризувати місця проведення практики з точки зору їх відповідності цілям і завданням практики. Надати конкретні пропозиції щодо їх покращення.

2.3. Яким чином здійснювалось керівництво практикою з Вашого боку і з боку баз практики? Якісний склад керівників практики на місцях практики і взаємодія з ними. Регулярність відвідувань Вами місць практики.

2.4. Чи проводились збори, творчі заняття, лекції, бесіди студентів безпосередньо на виробництві. Яка їх тематика? Хто проводив?

2.5. Кількість і список студентів, що працювали під час практики на місцях фахівців, керівників підрозділів.

2.6. Трудова дисципліна студентів. Випадки порушень, заходи щодо порушників.

2.7. Індивідуальна робота зі студентами-практикантами. Конкретна допомога студентів-практикантів базам практики. Навести приклади (звернути особливу увагу на конкретні приклади у звітах).

2.8. Участь студентів у науково-дослідній роботі (приклади). Збір матеріалів (указати яких) для написання статей, підготовки курсових і дипломних робіт.

2.9. Екскурсії під час практики. Описання їх планування і проведення.

3. Підведення підсумків

3.1. Загальна кількість студентів, які направлялись на практику. Із них вказати кількість студентів, що захистили звіти на "відмінно", "добре", "задовільно". Подати список студентів, які невчасно з’явились на практику або взагалі не проходили її, вказати причини запізнення чи неявки, заходи реагування і рішення кафедри з цього питання.

3.2. Як проводився захист звітів студентами за підсумками проходження практики? Склад комісії. Хто (ПІБ, посада) був запрошений і брав участь у роботі комісії з керівників практики з виробництва? Їх думки про студентів-практикантів і звіти з практики. Пропозиції щодо вдосконалення організації і проведення практики.

Примітка: При складанні звіту особливу увагу звернути на конкретні приклади і результати роботи студентів-практикантів на базах практики, що засвідчують якість та ефективність практики.

 Конкретне індивідуальне завдання визначає керівник практики від інституту залежно від специфіки бази проходження практики

 У розділі 2 розкривається зміст індивідуального завдання відповідно до умов конкретної бази практики