Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1_Програма_Виробнича прак_Рибченко.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
306.18 Кб
Скачать

5.4.2. Вимоги до структурних елементів основної частини

Звіт з виробничої практики складається з таких основних розділів, що висвітлюють визначені питання:

Вступ:

  • мета і завдання практики, база практики, порядок і термін проходження.

Вступ розташовують на окремій сторінці.

Суть звіту:

  • виконання програми з виробничої практики (вміщує конкретну розгорнуту інформацію про виконання програми й індивідуального завдання);

  • методику виконання робіт;

  • участь у науково-дослідній.

Виклад тексту звіту має бути коротким, чітким, не допускати різних тлумачень, і подаватися від першої або третьої особи множини.

Звіт слід розподілити на окремі логічно підпорядковані частини. Виходячи з цього, – текст звіту розподіляють на розділи і підрозділи, при необхідності – на пункти і підпункти. Кожен пункт і підпункт повинен містити закінчену інформацію.

Розділи повинні мати в розрізі всього розподілу порядкові номери, які позначаються арабськими цифрами. Підрозділи нумерують у межах кожного розділу, номер підрозділу складається з номера розділу і порядкового номеру підрозділу, між якими ставлять крапку.

Складений студентами звіт має бути зшитий і повинен мати наскрізну нумерацію сторінок. Номери сторінок розміщують у верхньому правому куті аркуша.

Аналогічно нумеруються пункти, таблиці, графіки.

Кожний пункт, підпункт і перелік записують з абзацу. Кожний розділ рекомендується починати з нової сторінки.

Висновки вміщують безпосередньо після викладення суті роботи на новій сторінці. У висновках узагальнюються основні показники, які розробив студент протягом практики, досягнення мети і завдання практики.

Рекомендації містять конкретні пропозиції щодо вдосконалення діяльності установи та покращення проведення практики.

Рекомендації вміщують після висновків, на новій сторінці.

Перелік джерел, на які є посилання в основній частині роботи, наводять у кінці тексту роботи.

5.5. Оформлення звіту

Звіт з проходження практики друкують на комп’ютері з одного боку аркуша білого паперу формату А4 (210 х 297) через 1,5 міжрядкових інтервали, шрифт – Times New Roman розміру 14 пт з додержанням таких розмірів полів: верхнє, нижнє – не менше ніж 20 мм, ліве – не менше ніж 25 мм., праве – не менше ніж 15 мм.

Всі матеріали, що додаються до звіту згідно з переліком підшиваються і нумеруються.

Звіт виконується українською мовою. Обсяг звіту з практики без урахування додатків має становити не менше ніж 30 тис. знаків (знаками вважають усі букви, розподілові знаки, а також пробіли між словами). Це приблизно 20-30 сторінок друкованого тексту разом з табличними та ілюстративними матеріалами.

Описи вивчених економічних, фінансових, виробничих показників мають бути стислими, ясними, точними, супроводжуватись усіма необхідними цифровими даними, графіками, таблицями, схемами та малюнками.

Звіт має бути складено під час проходження практики, перевірено на базі практики керівником практики, оцінений у характеристиці-відгуку про роботу студента і передано на кафедру фінансів і обліку.