Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
текстовая часть.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
13.08.2019
Размер:
5.51 Mб
Скачать
  1. Характеристика організації

Наше підприємство характеризується тим, що ми слідкуємо за часом і не використовуємо старі і всіма вже забуті технології, які не ефективні у роботі, та не приносять бажаних результатів, які б хотілося бачити, тому наше підприємство у своїй назві «Спецтехнології» несе саму характеристику підприємства, яка проста і зрозуміла. Наше кредо – нові технології, нові можливості, нові погляди, нові ідеї. Все це несе нашу характеристику до замовника, який хоче виконати неординарний задум об’єкту з новим використанням нових технологій, конструкції, які на перший погляд просто неможливі, але з нашими архітекторами, які працюють на підприємство, фантазії, ідеї, стають більш цікавішими та втілюються в реальність, не забуваючи про закони, закони фізики та моральні закони людства.

Наше підприємство незупинно працює, і майже має статус вічного двигуна, який не може зупинитися і працює без упину, але все ж таки приносить великі та яскраві плоди своєї праці.

Ціллю нашого підприємства є втілення неможливого, розробки цікавого, нестримного та високого. Наші працівники, можуть поєднати сиву давнину класики і новітні часи отримавши чудовий коктейль різноманітних ідей від яких не сила відмовитись і ти приймаєш це як належне.

  1. Опис практичного завдання

Отже, прийшовши на свій перший практичний день роботи, я одразу отримала завдання. Яке полягало в тому, щоб зробити інтер’єр невеликого кафе и зробити його більш молодіжним, більш яскравим та цікавим. Цей заклад давно нічого кардинально не змінював тому замовники вирішили переробити інтер’єр кафе для того щоб привабити більш уваги відвідувачів. Адже люди хочу йти туди де їм буде приємно знаходитися і хочуть відчувати тепло та затишок в місці де вони перебувають. А отже з темних кольорів замовники, хотіли отримати щось більш яскраве, адже попередній дизайн вони розробляли самі і хотіли зробити своє кафе в більш мисливському напрямі. Але з часом все приїдається і тепер вони хочуть отримати велику гамму кольорів.

Моє завдання полягало в тому, щоб розробити більш яскравий та цікавий дизайн приміщення, з використанням різних матеріалів, які б естетично вписувалися в простір і викликали лише позитивні емоції у відвідувачів кафе, а також сприяло збільшенню кількості клієнтів у закладі.

Використання яскравої палітри кольорів (червоного, жовтого, оранжевого, білого....) для обробки стін та стелі в інтер’єрах. Використання різного роду меблів, також яскравої та неординарної форми. Прикрашаючи декоративні елементи, які б могли прикрасити і передати настрій самого закладу, які б несли гарні емоції, а також викликали різні гарні асоціації при відвідуванні закладу в якому і будуть проводитись роботи по зміні інтер’єру.

В самому завданні суть того щоб хотіли замовники я вловила, але мені ще також потрібно було правильно використати вільний простір якого там не так вже й багато, раціонально його використати, поєднуючи ще багато факторів, які впливають на загромадження інтер’єру .

Розміри самого закладу де перебувають відвідувачі становлять лише 9х6 метрів. Такий маленький простір треба дуже добре законпонувати для того, щоб мати достатньо простому для того щоб вільно рухатися по залі відвідувачів.

Другий етап мого завдання: я маю зобразити, тобто намалювати саму композицію чи вручну чи в електронному варіанті, значення не мало, а би я могла добре донести свою ідею і вона була зрозумілою для всіх, як і для замовників так і для моєї фірми на перед показах проекту. А також подати детальний план проекту (вид зверху), щоб реально поглянути на план розміщення речей у просторі який мені був наданий.