Добавил:
dipplus.com.ua Написание контрольных, курсовых, дипломных работ, выполнение задач, тестов, бизнес-планов Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Дью Ділідженс.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
19.07.2019
Размер:
425.98 Кб
Скачать

3.2. Критерії оцінювання поточних результатів вивчення дисципліни

При поточному контролі результатів навчання студентів оцінці підлягають результати навчання, що виявляються через набуті компетентності (знання, уміння, навички тощо), а саме:

  • відповіді (виступи) на аудиторних заняттях;

  • результати виконання контрольних (модульних) робіт;

  • результати виконання і захисту завдань самостійної роботи студента;

  • результати виконання і захисту інших видів робіт, що передбачені робочою навчальною програмою.

На заочній формі навчання розподіл балів на поточний контроль та контроль у формі екзамену здійснюється у співвідношенні 50 : 50 згідно наступної таблиці:

Види контролю

Максимальна кількість балів

Поточний контроль:

за систематичну та активну роботу на контактних заняттях під час сесії (в тому числі за виконання тестових завдань, вирішення фінансових вправ і написання модульного контролю);

за виконання Case Study (АФС) в міжсесійний період (в тому числі з використанням дистанційних технологій);

за захист індивідуальних завдань Case Study (АФС) в міжсесійний період (в тому числі з використанням дистанційних технологій);

за виконання вибіркового завдання (в період “Дня заочника”).

20

15

10

5

Всього поточний контроль

50 балів

Підсумковий контроль - написання заліку

50 балів

Всього

100 балів

Оцінка правильності рішення тестових завдань, задач, поточні відповіді на питання практичного заняття, написання контрольних робіт тощо. Максимальна кількість балів, яку студент має право отримати на одному контактному занятті становить 2 бали, і загальна кількість балів за підготовку до контактних занять не може перевищувати 12 балів. Практичні, на яких студент може отримати бали за поточну роботу вказані в карті самостійної роботи студента. Складання підсумкового модульного контролю оцінюється від 0 до 8 балів, з лагом 1 бал. Загальна кількість балів за підготовку до контактніх занять складає суму всіх балів отриманих на заняттях, але не більше ніж 20 балів.

Викладачі мають завчасно інформувати студентів про терміни проведення і зміст контрольної (модульної) роботи. У разі пропуску з поважних причин аудиторних занять студент має право їх відпрацювати за графіком консультацій. Відпрацювання аудиторних занять можуть бути здійснені впродовж 2-х тижнів (14 календарних днів), починаючи з моменту, коли студент має знову приступити до занять (завершилася дія відповідної поважної причини), але не пізніше дня початку залікового тижня у відповідному семестрі.

Поважними причинами пропуску студентом аудиторних занять можуть бути хвороба, виклик до суду, правоохоронних органів чи до військового комісаріату; відрядження; сімейні обставини тощо, що мають бути підтверджені документально — лікарняний, медична довідка, повістка, тощо. Порядок відпрацювання пропущених занять визначає викладач.