Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Prav_reg_strahov_d.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
03.05.2019
Размер:
279.04 Кб
Скачать

Порядок та критерії оцінювання робіт, що виконуються студентами V курсу в процесі поточної роботи в семестрі

з/п

Об’єкти контролю

Зміст обов’язкових робіт

Кількість балів

Критерії (вимоги до виконання)

1

Виконання рефератів за заданими темами

Підготовка і захист рефератів за заданими темами з програмного матеріалу дисципліни

10 балів

Реферати готуються на основі наукової літератури та нормативно-правових актів, їх аналізу, узагальнення тощо. Реферат виконується особисто студентом, належно офо­рмляється і здається викладачеві, який про­водить поточний контроль

2

Виконання індивідуальних завдань

Виступи з доповідями на аудиторних семінарах, дискусіях, на науково-практичних конференціях, семінарах тощо. Підготовка матеріалів з даної дисципліни до юридичних вікторин, олімпіад з правознавства тощо та (або) участь у таких заходах

10 балів

Індивідуальне завдання має містити в собі елементи наукового характеру, що відображається в результатах виконаної роботи

3

Виконання завдань на базах практики

Підготовка та належне оформлення завдань для виконання на базах практики, що передбачені робочою програмою

10 балів

Завдання, що виконується на базі практики, має оптимально поєднувати теоретичні та прикладні елементи

Підсумковий контроль знань студентів

Підсумковий контроль знань студентів включає результати оцінювання поточної роботи у семестрі та іспиту. Метою підсумкового контролю знань є визначення дійсного рівня і змісту знань студентів з конкретної дисципліни за обсягом, якістю, глибиною та вмінням застосовувати одержані знання у практичній діяльності відповідно до моделі конкретного освітньо-кваліфікаційного рівня.

Підсумковий контроль знань з даної дисципліни для студентів денної форми навчання здійснюється за результатами ПМК. Питання, що включаються до ПМК, є вузловими, узагальненими, комплексними, потребують творчого підходу при побудові відповіді та вміння синтезувати набуті знання.

Питання до ПМК відбираються в межах програмних питань, що становлять зміст навчальної дисципліни. Програмні питання доводяться до студентів на початку навчального семестру.

Передумовою для складання ПМК з дисципліни є поточна робота в семестрі, яка оцінюється в межах від 0 до 100 балів. Результат ПМК зараховується за умови отримання не менше 50 балів. Підсумкова оцінка ПМК з дисципліни є загальною і складається з суми балів за результатами оцінювання поточної роботи студента в межах 40 балів (два модульні контролі по 20 балів) та перевірки виконання індивідуальних завдань — у межах 60 балів, з яких два завдання обов’язкові у межах 20 балів (по 10 балів кож­не) і чотири за вибором у межах 40 балів (по 10 балів кожне).

При цьому:

  • обов’язкові: завдання за програмним матеріалом, що виносяться на самостійне опрацювання; завдання для виконання на базі практики (для студентів денної форми навчання);

  • вибіркові: підготовка реферату (есе), підготовка доповіді та участь у засіданні наукового гуртка, інші завдання на розсуд лектора.

Згідно із навчальним планом студенти вечірньої та заочної форм навчання складають іспит з дисципліни «Правове регулювання страхової діяльності».

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]