Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Петрик О.А. Аудит зарубіжних країн.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
03.05.2019
Размер:
1.4 Mб
Скачать

Аудиторський висновок незалежної аудиторської фірми «Аудит» про результати перевірки тов «Стиль» Керівництву

ТОВ «Стиль»

Ми перевірили баланс ТОВ «Стиль» станом на 01.10.2001 р. та звіт про прибутки та збитки (форма 2), а також декларацію про прибуток, звітні форми, які характеризують зміни фінансового стану ТОВ «Стиль» за дев’ять місяців 2001 р. та 2000 р. Відповідальність за цю звітність несе керівництво товариства. У наші обов’язки входить підготовка висновку за даними аудиторської перевірки цієї звітності.

Перевірку здійснено відповідно до нормативів аудиту, що діють в Україні, згідно з якими ми спланували та провели аудиторську перевірку з метою збирання достатніх доказів того, що фінансові звіти ТОВ «Стиль», яке перевіряється, не містять суттєвих помилок. З використанням тестів перевірено інформацію, що підтверджує цифровий матеріал, який покладено в основу звітності. Під час аудиторської перевірки проаналізовано бухгалтерські принципи, які використовувались підприємством, розглянуто принципи оцінки матеріальних статей балансу, застосовані керівництвом ТОВ «Стиль» та звітність у цілому. Ми вважаємо, що зібраної під час перевірки інформації достатньо для складання висновку.

Ми підтверджуємо, що надана інформація дає справжнє і повне уявлення про реальний склад активів та пасивів суб’єкта перевірки. Господарсько-фінансова діяльність здійснюється відповідно до чинного законодавства. Прийнята система бухгалтерського обліку на ТОВ «Стиль» відповідає законодавчим та нормативним вимогам.

Звітність складена за справжніми даними бухгалтерського обліку та достовірно відображає в усіх суттєвих аспектах фактичний фінансовий стан товариства на 01.10.2001 р. та на 01.01.2000 р., за наслідками операцій за період з 01.01.2000 р. до 31.12.2000 р. та з 01.01.2001 р. до 30.10.2001 р.

Адреса:

Директор фірми «Аудит» __________________________________________

М. П.

ЗРАЗОК УМОВНО-ПОЗИТИВНОГО АУДИТОРСЬКОГО ВИСНОВКУ (Є НЕФУНДАМЕНТАЛЬНА НЕЗГОДА)

Аудиторський висновок незалежної аудиторської фірми «Аудит» про результати перевірки тов «Стиль»

Співвласникам товариства

Під час перевірки встановлено, що операції з ліквідації філій підприємства здійснені (оформлені) з порушеннями встановленого порядку через неплатоспроможність та незабезпеченість резервів для покриття заборгованості.

Детальніше наведені факти розглянуто у звіті аудиторів, поданому керівництву ТОВ окремим документом.

У зв’язку з цим аудитор вважає за можливе підтвердити, що за винятком загальних обмежень надана інформація свідчить про відповідність здійсненої господарсько-фінансової діяльності чинному законодавству. Прийнята система бухгалтерського обліку відповідає законодавчим і нормативним вимогам. Фінансова звітність складена за дійсними обліковими даними і в цілому достовірно відображає фактичний фінансовий стан на 1 жовтня 2001 р. за результатами операцій за період з 1 січня 2001 р. до 1 жовтня 2001 р.

Адреса:

Директор фірми «Аудит» __________________________________________

М. П.

ЗРАЗОК УМОВНО-ПОЗИТИВНОГО АУДИТОРСЬКОГО ВИСНОВКУ