Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Додаток 2.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
03.05.2019
Размер:
344.06 Кб
Скачать

2.4 Для заступника начальника служби локомотивного господарства

2.4.1 На підставі аналізу стану безпеки руху та підсумками роботи розроблення і впровадження планів профілактичної і виховної роботи, спрямованих на підвищення рівня дисципліни та безпеки руху:

- модернізації локомотивів (МВРС);

- покращення технічного стану і якості ремонту ТРС - щорічно до 01 січня.

2.4.2 Складання аналізу з розробкою додаткових заходів технічного стану ТРС - щоквартально.

2.4.3 Участь в проведенні комплексних перевірок стану безпеки руху поїздів і якості ремонту ТРС з перевіркою виконання посадових обов`язків керівниками основних та зворотних депо - щорічно 50% депо:

- планові перевірки депо - за графіком;

- депо, неблагополучні щодо безпеки руху - щоквартально за окремим планом (протягом 12-ти місяців).

2.4.4 Проведення дорожніх нарад із звітами і обміном передового досвіду заступників начальників депо з ремонту та окремих головних технологів (технологів), провідних інженерів з приймання локомотивів (МВРС) - два рази на рік.

2.4.5 Організація взаємних перевірок роботи ПТОЛ щодо організації якості обслуговування локомотивів (МВРС) і виконання технології з розглядом їх результатів - два рази на рік.

2.4.6 Проведення цільових та раптових перевірок з охопленням протягом року всіх основних та зворотних депо.

2.5 Для начальника локомотивного депо

2.5.1 На підставі аналізу стану безпеки руху розроблення, затвердження керівництвом служби і впровадження планів профілактичної і виховної роботи, спрямованих на підвищення рівня дисципліни та безпеки руху:

- попередження проїздів заборонних сигналів, організації безаварійної роботи і зміцнення трудової і технологічної дисципліни;

- покращення умов праці і відпочинку локомотивних бригад;

- модернізації локомотивів (МВРС);

- покращення технічного навчання, інструктажу та оснащення технічних кабінетів;

- покращення технічного стану і якості ремонту ТРС;

- підвищення рівня надійності приладів безпеки руху - щорічно.

2.5.2 Розроблення і виконання по депо та відділах місячних планів робіт, у т.ч. щодо забезпечення безпеки руху, складених на підставі аналізу стану справ на місцях – щомісячно.

2.5.3 Здійснення виїздів на локомотивах, у т.ч. на віддалені станції для перевірки роботи локомотивних бригад на шляху прямування, контролю технічного стану ТРС в експлуатації, роботи АЛС та радіозв'язку - один раз на місяць.

2.5.4 Заслуховування звітів машиністів-інструкторів з попередньою перевіркою і аналізом їх роботи та вжиттям необхідних заходів - щомісячно до 10 числа.

2.5.5 Заслуховування звітів майстрів, технологів з попередньою перевіркою і аналізом їх роботи - щомісячно до 10 числа.

2.5.6 Проведення виробничих нарад локомотивних бригад щодо розгляду стану безпеки руху, графіку руху поїздів та стану дисципліни - дві наради на місяць.

2.5.7 Здійснення контролю за веденням книги зауважень машиністів ф. ТУ-137 - щодекадно.

2.5.8 Проведення з машиністами індивідуальних співбесід: при призначенні на самостійну чи більш відповідальну роботу, при позбавленні талона попередження, порушеннях дисципліни чи посадових обов’язків, та на яких накладено дисциплінарне стягнення - постійно.

2.5.9 Проведення індивідуальних співбесід з машиністами щодо їх ролі в забезпеченні безпеки руху - один раз на два роки.

2.5.10 Аналіз записів в формулярах кожного машиніста - один раз на два роки.

2.5.11 Проведення періодичних оглядів локомотивів (МВРС), що видаються з депо після виконання ТО-2, ТО-3, поточних ремонтів, у першу чергу пасажирських - щомісячно 4 локомотива (МВРС).

2.5.12 Проведення вибіркових контрольних обмірів колісних пар локомотивів (МВРС) з особистими записами параметрів замірів у книгу ф.ТУ-28 - щомісячно один локомотив (МВРС).

2.5.13 Забезпечення контролю за організацією та якістю ремонту локомотивів (МВРС), вузлів та агрегатів в ремонтних цехах, і в першу чергу, приладів безпеки, гальмівного обладнання, колісних пар, підшипників, тягових двигунів, дефектоскопії, обладнання, що має найбільшу кількість відмов - щорічно кожний цех.

2.5.14 Проведення цільових та раптових перевірок виконання посадових обов'язків працівниками депо - щомісячно (дозволяється сумісництво з виконанням завдання по п.2.5.3).