Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Додаток 2.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
03.05.2019
Размер:
344.06 Кб
Скачать

40

Додаток 2

до наказу начальника

Одеської залізниці

від 03.01.2012 №1/Н

Заходи

основних напрямків профілактичної роботи щодо забезпечення

безпеки руху, що мають включатися до місячних (квартальних)

особистих планів роботи керівників структурних підрозділів і станцій, служб, дирекцій залізничних перевезень

1 По господарству перевезень

1.1 Для начальника служби перевезень

1.1.1 Розгляд стану справ щодо забезпечення безпеки руху, виконання наказів і вказівок Укрзалізниці, начальника залізниці в господарстві перевезень, та виконання заходів щодо усунення недоліків, які виявлені при ревізіях і перевірках ЦРБ та РБ з викликом керівників відділів перевезень дирекцій залізничних перевезень - щоквартально.

1.1.2 Проведення раптових перевірок виконання посадових обов’язків працівниками станцій, безпосередньо пов’язаних з рухом поїздів і виконанням маневрової роботи - дві перевірки на квартал.

1.1.3 Проведення селекторних нарад щодо забезпечення безпеки руху у господарстві перевезень - щомісячно.

1.1.4 Розгляд роботи диспетчерів оперативно-розпорядчого відділу залізниці з питань забезпечення безпеки руху - щоквартально.

1.1.5 Проведення перевірок організації безпеки руху у відділах перевезень дирекцій залізничних перевезень - одна перевірка на квартал.

1.1.6 Розгляд підсумків технічних ревізій господарства перевезень проведених комісіями ЦРБ або РБ - у 2-х тижневий термін після проведення ревізії.

1.1.7 Аналіз якості роботи ревізорів руху (ДНЧ) на залізниці - щоквартально.

1.1.8 Розгляд ходу підготовки та готовності господарства перевезень:

- до роботи у зимовий період - вересень, жовтень;

- до літніх перевезень - березень квітень.

1.1.9 Проведення перевірок організації вивчення і впровадження передових форм і методів технічного навчання та школи передового досвіду з працівниками господарства перевезень - один раз на рік.

1.1.10 Проведення перевірок виконання вимог безпеки руху при навантаженні, розвантаженні і пропуску небезпечних, негабаритних і великовагових вантажів - щоквартально.

1.1.11 Проведення цільових перевірок стану з питань безпеки руху - одна перевірка на місяць.

1.1.12 Організація проведення керівним складом служби на всіх сортувальних станціях та на станціях, що мають сортувальні обладнання, перевірок забезпечення безпеки руху під час розпуску вагонів з подальшим розглядом результатів виконаної роботи - щоквартально.

1.2 Для першого заступника начальника служби перевезень

1.2.1 Проведення аналізу графіка руху пасажирських і приміських поїздів на дирекціях залізниці, випадків порушення порядку їх приймання, пропуску та відправлення із вжиттям заходів щодо усунення недоліків - щомісячно.

1.2.2 Проведення аналізу випадків затримки пасажирських поїздів перед вхідними світлофорами станцій із заборонним показанням, пропуску по неспеціалізованих коліях, приймання та відправлення їх в умовах порушення нормальної роботи пристроїв СЦБ та зв'язку. Заслуховування керівників відділів перевезень з цього питання - щомісячно.

1.2.3 Розгляд стану справ зі схоронністю рухомого складу із заслуховуванням звітів начальників відділів перевезень та станцій з вжиттям заходів щодо усунення недоліків, відшкодування матеріальних збитків від пошкодження рухомого складу - щомісячно.

1.2.4 Проведення раптових перевірок виконання посадових обов'язків працівниками станцій, безпосередньо пов'язаних з рухом поїздів і виконанням маневрової роботи - дві перевірки на квартал.

1.2.5 Проведення цільових перевірок відділів перевезень, станцій - одна перевірка на місяць.