Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ФГД_ТЕМА_1_3_Л.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
02.05.2019
Размер:
127.49 Кб
Скачать

Заключна частина

Вивчення принципів побудови фінансового забезпечення ЗСУ і практичного використання їх, дає можливість зробити висновок, що принципи фінансового забезпечення ЗСУ мають свої особливості серед загальних теоретичних принципів фінансової науки. Це пов’язано з тим, що фінанси збройних сил – специфічна наука, яка підпорядкована завданням і функціям, що вирішуються ЗСУ.

Суворе дотримання фінансової дисципліни військовими структурами є однією з найважливіших умов дії грошово-кредитної системи держави. На рівні ЗСУ економічне витрачання коштів здійснюється за допомогою дотримання фінансової дисципліни.

Фінансова дисципліна є обов’язкове для військових частин виконання встановлених діючими законоположеннями правил і норм ведення фінансового господарства.

При здійсненні фінансово-господарської діяльності у військових частинах повинна суворо дотримуватись фінансова дисципліна, основні вимоги до якої викладені у п 2.2.3. Положення про фінансове господарство військової частини, що введено в дію наказом Міністра оборони України № 590 від12.11.10 р.

Виконання вимог фінансової дисципліни в бюджетних установах сприяє правильному веденню фінансового господарства, законному і цілеспрямованому використанню коштів.

К.т.н., доцент працівник ЗСУ О.М. Моісєєнко

13

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]