Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Tanina_kursova.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
30.04.2019
Размер:
249.86 Кб
Скачать

Додаток а

Дискограма стилю міжособистісної поведінки Т. Лірі

Агресивність

Дружелюбність

16 

12 

12 

16 

Домінування

II 

III 

IV 

VI 

VII 

VIII 

Підпорядкування 

Додаток б

На наступних сторінках вам пропонуються твердження і висловлювання, які потрібно оцінити. Оцінюючи їх, ви не можете зробити щось «неправильно», тому що кожна людина має право на свою власну думку. Ви можете вибрати будь-яку відповідь з чотирьох варіантів:

1. Якщо ви згідні з якимось твердженням, поставте хрестик зліва (перша колонка), під словом «так». 

2. Якщо ви не згідні з якимось твердження, поставте хрестик справа (четверта колонка), над словом «ні». 

Може так статися, що вам важко, як повністю підтвердити, так і відкинути якесь висловлювання, оскільки воно може бути для вас правильним чи неправильним лише за певних умов. У цих випадках у вас є дві можливості: 

3. Якщо ви схиляєтесь до того, що якесь твердження більше підходить вам, ніж не підходить, то ви можете поставити хрестик ближче до «так» (друга колонка).  4. Якщо ви швидше всього не згідні з якимось твердженням, ніж можете підтвердити його, то поставте хрестик ближче до «ні» (третя колонка).  Будь-ласка, виберіть для кожного висловлювання один варіант відповіді. Оскільки ви не можете відповісти «неправильно», не думайте довго, а швидко відзначайте свої відповіді одна за одною. 

Слова «батьки», «батько», «мати» означають, насамперед, ваших батьків. Якщо ж ви росли здебільшого у родичів, в сім’ї опікунів чи прийомних батьків, а також у дитячому будинку, то слова «батьки», «батько», «мати» означають у такому випадку тих вихователів, які відігравали для вас роль батьків (наприклад, бабуся, дядько, сестра, сусід, няня, вихователь дитячого будинку і т.д.) 

Будь-ласка, тепер починайте працювати. Ми гарантуємо, що всі ваші відповіді залишаться в таємниці. 

а) афективний (емоційна складова взаємин); 

б) когнітивний (ступінь їх розуміння); 

в) поведінковий. 

54

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]