Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
66.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
30.04.2019
Размер:
758.78 Кб
Скачать

Запитання для самоперевірки

  1. 1.Що називається первісною від даної функції? Привести приклади. Довести формули 1-3 з таблиці інтегралів.

  2. 2.До якої дії дія інтегрування є оберненою дією? Привести приклади. Довести формули 4-6 з таблиці інтегралів.

  3. Сформулювати теорему про первісну . Вказати загальний вид первісних від даної неперервної функції . Привести приклади.Довести формули 7-8 з таблиці інтегралів.

  4. Що називається невизначеним інтегралом від даної функції? інтегральною кривої даної функції? Привести приклади. Довести формули 9-10 з таблиці інтегралів.

  5. 5.Чим відрізняються одна від одної функції, первісні для даної функції f (х)? Привести приклади. Довести формули 11-12 з таблиці інтегралів.

  6. Сформулювати і довести найпростіші (шкільні) правила інтегрування. Привести приклади їх застосування. Довести формули 13-14 з таблиці інтегралів.

  7. У чому полягають методи інтегрування частинами і заміни змінної в невизначеному інтегралі? Привести приклади застосування методу. Довести формули 15-16 з таблиці інтегралів.

  8. Який геометричний образ відповідає невизначеному інтегралу ? Привести приклади. Довести формули 17-18 з таблиці інтегралів.

  9. Якою дією перевіряється результат інтегрування? Привести приклади. Довести формули 19-20 з таблиці інтегралів.

  10. Які задачі в шкільній математиці і фізиці ви розвязували за допомогою інтеграла? Довести формулу 21 з таблиці інтегралів.

Розв´язати самостійно

1) ;

2)

3)

4)

5)

6) .

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]