Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МВ до лаб.роб ТОКВ, ч.ІІІ №25_634_21.01.09.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
30.04.2019
Размер:
2.17 Mб
Скачать

Несправжнє піке на базі основних репсів

Параметри:

  1. Rо = Rон · Rоз

  2. Rу = Rун

  3. Проборка – рядова

Рішення задач на побудову заправних рисунків.

  1. Яке мінімальне число ремізок необхідно для виготовлення тканини просвітчастого переплетення з Rо = 10 ниток?

  2. Побудувати заправний рисунок тканини просвітчастого переплетення з рапортом проборки в реміз 8 ниток і з числом карт 8.

  3. Побудувати заправний рисунок тканини просвітчастого переплетення з рапортом по основі і утоку рівним 10 ниток.

  4. Побудувати заправний рисунок вафельного переплетення для виготовлення тканини на 5-ти ремізках. Пояснити метод побудови.

  5. Побудувати заправний рисунок вафельного переплетення на 8 ремізках. Указати, який недолік буде мати тканина і як його усунути в заправленні на верстаті.

  6. Побудувати заправний рисунок тканини з закріпленим настилом на базі утокового репсу 6/6, закріпленим полотняним переплетенням.

  7. Побудувати заправний рисунок тканини з закріпленим настилом на базі утокового репсу 6/6 закріпленням саржі 2/1.

  8. З яким мінімальним рапортом можна використовувати закріпляюче переплетення для побудови тканини з закріпленим настилом на базі основного репсу 9/9?

  9. Чому дорівнює рапорт закріпляючого переплетення, якщо тканина виробляється на 6 ремізках?

  10. Яке мінімальне число ремізок необхідно для виготовлення тканини з закріпленим настилом, яке одержане на базі основного репсу 6/6?

  11. Побудувати заправний рисунок тканини з закріпленим настилом на базі утокового репсу 9/9, з числом карт 6. Для створення більш різкої границі між рубчиками ввести по 2 основні нитки полотняного переплетення. Пояснити метод побудови.

  12. Побудувати заправний рисунок тканини з закріпленим настилом на базі основного репсу, з рапортом проборки в реміз 6 ниток і з числом карт 12. Пояснити метод побудови.

  13. Побудувати заправний рисунок тканини з закріпленим настилом на базі утокового репсу. Рапорт проборки в реміз 12 ниток і число карт у заправному рисунку 6.