Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Географічне положення.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
28.04.2019
Размер:
193.51 Кб
Скачать

Приклад кадастрової карті:

Додаються приклади з двох (2) типу кадастрових карт, на малюнку 1, показує графічні кадастрової карти, складання кадастрових карт, а на малюнку 2, показує чисельне (регулярним) кадастровий план обстеження (символ: Cad).

У Cadmapping, опитування контроль здійснюється на землі, але багато кутів визначаються за таблицею площині і алідади або транзиту і стадіонів. Області наочно оцінити. Регулярні дзвінки кадастру для точного обстеження і, отже, дослідження контрольних точок, і всі багато кутів під безпосереднім наглядом. Площа ділянки визначається розрахунковим шляхом.

Рис. 1: Графічний Кадастрова карта

Рис. 2: Чисельне Кадастрова карта

Роль кадастрового шару в sdi:

Завершення кадастрового програма надасть Філіппіни плацдарм для наземного розвитку. Програма передбачає досягнення наступних цілей: А. Національні цілі, такі як: Розвиток соціального розвитку і соціальної справедливості. Покращення середовища проживання за рахунок розвитку людських поселень і належного управління навколишнім середовищем. Прискорення регіонального розвитку особливо в сільських районах. Досягнення самозабезпеченості продовольством і більшої самостійності в області енергетики. Забезпечення внутрішньої безпеки і гармонійних міжнародних відносин. В. Виконавча влада цілей, таких як: Для забезпечення всеосяжних і точних даних про земельні ресурси країни. Для прискорення врегулювання і встановлення земельних титулів. Для полегшення і прискорення державного управління та розпорядження землею. Щоб забезпечити основу для інтегрованої системи відображення податкової і земельної оцінки. Для забезпечення ефективної бази для прискорення землекористування та класифікації соціалізовані житлових програм. Щоб окреслити межі всіх адміністративно-територіальні одиниці в країні. Для забезпечення економічних даних для наземних досліджень та розвитку проектів.Для забезпечення відображення основою для зонування земель та програмування землекористування.

Кадастрові питання:

Незважаючи на впровадження комп'ютерів в роботі ряду заходів уряду, отримання, оновлення та супроводу кадастрових карт та інших даних, які робляться вручну.

Земельній сфері протягом багатьох років відчуває значне збільшення кількості клієнтів та кількості записів в управлінні. Тим не менш, вона не може впоратися з цією ситуацією з-за кількох причин, таких як фінансові обмеження, що існують аудиторські правила і положення, відсутність робочої сили і т.д. Це посилюється недостатньою простору, погане сховищ і часті передачі офісів. Пожежа і стихійні лиха, такі як повені також сприяли втратили і пошкодження цінних записів і документів.

Поширення підроблених плани обстеження і на землю, стають проблемою уряду. Відсутність нормативно-довідкової інформації з кадастру на файл із Землі Бюро управління (LMB) / Регіональне управління землі Services (LMS), зробити це важче виявити такі документи неправдиві.

Огляд планів, багато листів області обчислень, технічні описи і т.д. не видаються Меморандум розписок (MR) працівникам на відміну від стільці, столи, друкарські машинки і т.д. робить його вразливим до розкрадання.