Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Географічне положення.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
28.04.2019
Размер:
193.51 Кб
Скачать

Географічне положення

Філіппіни є одним з Південно-Східної Азії, що складається з близько 7100 островів із земельною ділянкою площею близько 30 млн. га, що лежить на північ від екватора з Південно-Китайським морем на заході і Тихим океаном на сході. Зокрема, він розсіюється в межах 4 градусів до 22 градусів широти і 116 градусів до 127 градусів довготи.

Є три (3) основна група островів, а саме: Лусон, Visayas і Мінданао. Найбільша група островів Лусон з площею близько 13900041 га йдуть Мінданао, площею близько 10671365 га і Visayas регіон з площею близько 5662632 гектарів. Із загальної кількості островів, Є 6838 островів містять площею всього 5 кв. і нижче, і тільки 21 островів площею 500 кв. і вище. Найвищий пік гори. Апо в Давао, Мінданао з висоти 2954 метрів і довгою гірського ланцюга Сьєрра-Мадре в горах острова Лусон протяжністю 500 км. простирається від частини північний схід від провінції Кагаян до південної частини провінції Кесон.

Населенням близько більше 70 млн. складається з декількох малайських етнічних груп, із значним числом змішаних расових походження, такі як іспанський, китайський і Кавказу. Існує великою концентрацією населення в містах, більшість з яких знаходяться в Лусон.

Історичний контекст

Аборигени дістатися до Філіппін через сухопутні мости від Малайського півострова.Індонезійські слідують Малайзії досягли Філіппін на човні. Іспанські колонізатори дістатися до Філіппін в 1521 році. Тим не менше, кілька сотень років до них, китайськіторговці вже були відвідування архіпелагу.

Американський уряд розміщені на Філіппінах під її колоніального панування в 1898 за Паризьким договором якому іспанський уряд передав владу над Філіппінамиамериканців. Філіппіни стали членом Співдружності, а в кінці Другої світової війни, було надано політичної незалежності американського уряду, хоча в даний час офіційно визнаний датою філіппінської Незалежності 12 червня 1898.

Поточні політичні та адміністративні структури:

Є три (3) основних гілок влади, а саме Виконавчим очолюваний президентом, судова – Верховним судом на чолі з головним суддею і Законодавчим – Конгрес складається з Сенату Палати представників.

Президент обирається всенародним голосуванням. Сенатори, як і президент прагне мандат від більшості виборців по всій країні кожні шість (6) років,а членів Палатипредставників обираються по районах кожні три (3) років. Є сімнадцять (17) регіонів, один з яких є автономною, сімдесят дев'ять (79) провінцій, тисячі чотиреста дев'яносто шість (1496) муніципалітетів сто чотирнадцять (114) міст і сорок одна тисяча дев'ятсот сорок п'ять (41945) барангаев. Провінціях очолюється губернаторами, муніципалітетів та міст, мерів, всі вони обираються загальним голосів.

Історична довідка про кадастрової системи:

Кадастрова зйомка програми на Філіппінах, можна сказати, мають свій початок ще в 1903 році, коли американської громадянської уряду на Філіппінах, придбаних у 1902 році, деякі 410000 гектарів землі і чернець були вони обстежені і виділило для водіїв та пасажирів за схемою аграрному реформи. Фактичне відкриття кадастрових проектів обстеження при нинішній системі нумерації однак, почалася в листопаді 1909 з першим проектом номером Кадастровий проект № 1 покриття міста Пілар провінції Батан. Американських інспекторів проводиться виключно кадастрової зйомки з 1909 по 1915 рік. Участь американських інспекторів поступово знижувалася до 1921 року, коли виконання обстежень були вся справа в філіппінських геодезисти. Оформлення кадастрового програми обстеження склалася з плином Кадастровий, Закон 2259 11 лютого 1913. Це стало формальний мандат, уповноважений директор земель для проведення кадастрових зйомок. Закон 2259 за умови, механізм обов'язкової реєстрації усіх земельних володінь покрита кадастрової зйомки. Присвоєння титулу на землю через системи Торренса є основною метою кадастрової зйомки. Головним результатом мапі лінії і metes і межі кожної дільниці опитаних і інші дані, які відносяться до земельної власності або землекористування.