Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Географічне положення.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
28.04.2019
Размер:
193.51 Кб
Скачать

Мета кадастрової системи:

Кадастрової зйомки в Філіппінах опитування, проведеного великих областей, що охоплюють всі або міський, що складається з кількох чи багатьох земельних ділянок здійснюється з метою оформлення назви та реєстрації землі.

Кадастрова Закон 2259, які регулюють кадастрової зйомки, призначений в першу чергу з метою заспокоєння право власності на землю в межах будь-якої певної області шляхом обов'язкової реєстрації розгляду і тим самим мінімізувати земельних конфліктів.

Власники лотів опитаних повинні претендувати на їх земельних володінь і повиннадовести своє право власності протягом наступних судових розглядів, оскільки відмова з їхнього боку на це може дати суду не залишалося, як оголосити ці землі як громадські землі.

Розвиток сільського господарства, реалізації муніципального плану землекористування та більш точні Податковий карт, деякі з переваг, які можуть привести після завершення кадастрової зйомки в цьому районі.

Типи кадастрових систем:

Є два (2) типу кадастрової системи в Філіппінах, один графічний кадастру (рис. 1), а інший Чисельне або регулярному кадастру (рис. 2).

Ці два (2) системи можуть бути виконані або наземним способом або в результаті повітряних фотограмметрії. В основному, чисельне кадастру пов'язано з зйомку в той час як графічний кадастру, з відображенням.

Хоча чисельну кадастру виробляє підшипники і відстані ліній, що обмежують ділянки з площею до сотих часток метра (на основі розрахунків), графічний кадастру просто дає форми ділянки з відстані кордону ліній, отриманих від масштабування ліній на картах і області визначається масштабування або планіметр або шаблонів.

Графічний кадастру було припинено на користь більш точні чисельні кадастру.

Кадастрова концепції:

Основна мета кадастрової зйомки прав власності на землю. Будь-яка інформація, землекористування, які утворюються в процесі зібралися не для цілей економічного розвитку, як ми сприймаємо їх, щоб бути в даний час, але і для додаткової інформації в підтримку володіння або судовий арешт.

Кожна ділянка багато в зоні дії кадастрового проекту обстеження призначається номер партії і буде робитися послідовно від одного і без дублювання. Призначається номер партії в одному барангаев (Barrio) не можуть бути призначені певні багато іншого барангаев (Barrio) освітлення муніципалітету.

Проект розділений на випадки. Процедура, в одному випадку на кожні барангаев незалежно від того, барангаев менше 1000 лотів і більш, ніж 1000 лотів. Тим не менш, бюро земельних ресурсів, розуміючи актуальність повинні закінчити якнайшвидшому кадастру по всій країні, вона вдалася до договірним кадастрових проектів на модуль, в якому одна (1) Модуль складається з одного (1) барангаев. Муніципалітет з дванадцяти (12) барангаев, можливо, через дванадцять (12) кадастрова підрядників модуль опитування. Все говорить модулі будуть нести той же кадастровий номер Survey.

Як правило, один (1) назва охоплює одну (1) багато. Тим не менш, є випадки, що один титул включає в себе два (2) і більше лотів в рамках одного барангаев, найчастіше, сказав лоти прилеглі.