Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Equal_-policy-SKF-Ukraine_ukr.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
27.04.2019
Размер:
112.64 Кб
Скачать

7 Підсумкові твердження

АТ «СКФ Україна» (публічне) говорить «НІ!» будь-яким проявам дискримінації.

При появі підозри у працівника, щодо упередженого ставлення або відчуття, що він став жертвою ненавмисної дискримінації, адміністрація уважно розгляне його заяву про такі факти.

У разі виникнення навмисних обставин або дій, спрямованих на дискримінацію особи або групи осіб, які у значній мірі пригнічують її особисту гідність, підприємство сприятиме притягненню винних до відповідальності, згідно законодавства України.

Бар’єри, які створюються стереотипами і стоять на заваді реалізації рівності можливостей, стримують розвиток підприємства і повинні бути зруйновані. Це не означає, що всі працівники підприємства, кандидати на працевлаштування та працівники підрядних організацій повинні стати однаковими, але означає, що дії та відношення до них не повинні залежати від того, якими вони є (якою спілкуються мовою, яку сповідують релігію тощо).

Рівність можливостей працівників підприємства, кандидатів на працевлаштування та працівників підрядних організацій сприяє вільному висловленню думок, поглядів, справедливій участі у процесах робочого середовища, що впливає на прийняття найбільш оптимальних рішень і в кінцевому підсумку веде до постійної та довгострокової прибутковості.