Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РП Практика ІУ курс 2011.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
23.04.2019
Размер:
232.96 Кб
Скачать

Підсумки практики

По закінченню терміну практики студенти IV курсу складають письмовий звіт загальним обсягом до 20 друкованих сторінок і разом з щоденником і характеристикою, яка надається керівником бази практики, подають його керівнику практики від Інституту (кафедри) для рецензування і оцінки.

Зміст звіту має містити відомості щодо результатів виконання вимог робочої програми та індивідуального завдання, висновків і пропозицій щодо підвищення і ефективності практики в подальшому, список використаної літератури.

Звіт захищається студентом перед керівником практики від інституту протягом 10 днів від її закінчення. Оцінка (диференційований залік) за практику вноситься у заліково-екзаменаційну відомість та в залікову книжку студента.

В разі невиконання студентом програми практики йому надається право проходження практики повторно на умовах, визначених Інститутом та кафедрою.

З підсумками кожного виду практики виносяться рішення на засіданні кафедри міжнародних відносин та дирекції Інституту. Загальні підсумки розглядаються на засіданні вченої ради університету не менше одного разу протягом навчального року.

Рейтингова система оцінювання знань з виробничо-переддипломної практики

Загальний відсотковий рейтинговий показник за проходження практики становить 80 одиниць, тобто 80 балів. Відповідь студента на захисті практики дозволяє додати до загальної рейтингової суми 20 балів, що у сумарній кількості складає 100 балів.

Загальна оцінка за виробничо-переддипломну практику складається з наступних складових: оцінка за практичну роботу в установі та оформлення щоденнику практики, оцінка за звіт про проходження практики, оцінка за прилюдний захист результатів практики. Оцінюється якість, повнота та оформлення звіту і щоденника. У звіті мають бути зафіксовані дати і місце проходження практики, охарактеризована структура установи, відзначено види та обсяг роботи, яку виконав студент під час проходження практики.

Таблиця 1

Оцінювання окремих видів роботи студента під час виробничо-переддипломної практики.

Види робіт по модулям

Максимальна кількість балів

1.1. Ознайомлення з робочою програмою практики, з рейтинговою системою оцінювання, отримання індивідуального завдання, складання план-графіку проходження практики студентом та узгодження з керівником.

5

1.2. Інструктаж про порядок проходження практики, інструктаж з техніки безпеки та попередження нещасних випадків.

5

1.3. Ознайомлення з базою практики, системою інформаційного забезпечення.

5

1.4. Відвідування бази практики

45

1.5. Ведення щоденника

5

1.6. Написання та захист звіту

15

1.7. Захист результатів практики

20

Всього

100

Умови допуску студента до заліку з практики

  • студент відвідував усі практичні заняття в установах, детально відтворив проведені види роботи у щоденнику практики, склав ґрунтовний і розлогий звіт про проходження практики;

  • попередній середньозважений стартовий рейтинг не менше 40 балів.