Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
kult.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
23.12.2018
Размер:
36.57 Кб
Скачать

Висновок

Життя наших близьких чи далеких сусідів по країні, у всіх її проявах, цікава кожному. Одним з таких проявів є кулінарія - одне з найдавніших умінь людства, висхідний до вогнищ первісних. Гастрономічні звички, уподобання і антипатії, способи приготування їжі і прийоми подачі страв складалися у кожного народу протягом століть.

Кожен народ накопичив специфічні особливості, що виразилися, зокрема, у неповторному смаку або особливого присмаку страв. Коріння цих особливостей йдуть у глиб століть. У появі їх зіграли свою роль різні фактори: географічне положення, економічні умови, релігійні вірування, система культових заборон, старовинні звичаї, що регламентували спосіб життя і пр.

Популярність російської кухні в усьому світі надзвичайно широка. Російська національна кулінарія пройшла надзвичайно довгий шлях розвитку, відзначений кількома великими етапами, кожен з яких залишив свій слід до наших днів.

Отже, російський національний стіл немислимий без хліба, млинців, пирогів, каш, без перших рідких холодних і гарячих страв, без різноманітності рибних і грибних страв, солінь з овочів і грибів; дичини і смаженої домашньою птицею, без варення, пряників, пасок і пр .

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]