Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Основи ОРД.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
18.12.2018
Размер:
26.62 Кб
Скачать

Тема 6.1. Результати орд, як привід та підстави для порушення кримінальних справ та отримання доказів.

План лекції:

1.Результати ОРД, як привід та підстави для порушення кримінальних справ   та отримання доказів. 2.Привіди та підстави для порушення кримінальних справ по матеріалам ОРД. 3.Використання матеріалів ОРД в процесі доказування по кримінальним справам.

Семінарське заняття 6.2. Судовий контроль та прокурорський нагляд за дотриманням законності при здійсненні ОРД.

1.Гарантії законності при здійсненні ОРД. 2.Відомчий контроль за дотриманням законності 2.Судовий контроль та прокурорський нагляд за дотриманням законності при здійсненні ОРД.

Практичне заняття 6.3. Використання результатів ОРД в процесі доказування по кримінальним справам.

1.Перевірка рівня готовності студентів і курсантів до заняття. 2.Надання студентам змісту завдань щодо прокурорського нагляду за ОРД. 3.Самостійне розв’язання студентами і курсантами поставлених завдань. 4.Обговорення запропонованих рішень.

Завдання для самостійної роботи та індивідуальні навчально-дослідницькі завдання.

1.Привіди та підстави для порушення кримінальних справ по матеріалам ОРД. ( підготовка реферату- до 20 балів, доклад за рефератом- до 3 балів, доповідь на конференції- до 20 балів) 2.Використання матеріалів ОРД в процесі доказування по кримінальним справам. ( підготовка реферату- до 20 балів, доклад за рефератом- до 3 балів, доповідь на конференції- до 20 балів) 3.Загальний та відомчий нагляд за  ОРД. ( підготовка реферату- до 20 балів, доклад за рефератом- до 3 балів) 4.Судовий та прокурорський нагляд за ОРД. ( підготовка реферату- до 20 балів, доклад за рефератом- до 3 балів)

Основні поняття:

1.Процес доказування. 2.Привід. 3.Підстава. 4.Кримінальна справа. 5.Пркурорський нагляд. 6.Судовий нагляд. 7.Загальний нагляд. 8.Відомчий нагляд